الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من همیشه عقیدم اینه که اسمی رو بزاریم که موجب تمسخر دیگران نشه و بچه هم خودش اذیت نشه شاید بعضیها مسخره کنن مثلا اینجور اسمها رو به گونه دیگه ای بیان کنند البته نظر منه ببخشید اینجوری میگم
ولی در مورد اسم هم به این که مثلا ده سال پیش مد بود یا نه توجه نکن چون اگر بخواهیم با این ملاک اسم انتخاب کنیم هر چند سال یک بار باید یه فرهنگ نام جدید بیاد اسم فقط خیلی قدیمی نباشه که بعدا بچه سرخورده بشه وگرنه اسم هایی که هنوز تلفظ و معنی خوب دارند هیچ موردی نداره انتخابشون
«بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!