2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه عقیدم اینه که اسمی رو بزاریم که موجب تمسخر دیگران نشه و بچه هم خودش اذیت نشه شاید بعضیها مسخره کنن مثلا اینجور اسمها رو به گونه دیگه ای بیان کنند البته نظر منه ببخشید اینجوری میگم 

جدی؟من ک خیلی کم شنیدم

الان زیاد نمیذارن میگم قبلا میذاشتن چند تا همکلاسی های پسرم آسمان بود اسمشون البته جاهای مختلف ولی در کل اسم اصیل بزار که همیشه مد باشه دوره ای نباشه

جدی؟من ک خیلی کم شنیدم

توی سایت ثبت احوال نگاه کن چقدر فراوانی داره 

ولی در مورد اسم هم به این که مثلا ده سال پیش مد بود یا نه توجه نکن چون اگر بخواهیم با این ملاک اسم انتخاب کنیم هر چند سال یک بار باید یه فرهنگ نام جدید بیاد اسم فقط خیلی قدیمی نباشه که بعدا بچه سرخورده بشه وگرنه اسم هایی که هنوز تلفظ و معنی خوب دارند هیچ موردی نداره انتخابشون 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
توهم مثل من رویایی حتما

😂خیال پردازم

من تهرانم تو کلاس داشتیم اسم آسمان رو

هر دبیری که میومد بهش میگفت چقدر اسمت قشنگه

تا حالا ندیدم کسی که براش عجیب باشه یا بدش بیاد

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!