2777
2789

شوهرم رفته تو گزینش سپاه گفتن ۱۰برج دیگ اعزامه ۶ماه اموزشی گفتن داره شوهر یه اعضای خانواده شماکجا اعزام شدن نکنه شوهرم لب مرز بره؟دلم اشوبه!

و اینکه ما عقدیم به شوهرم از طرف سپاه خونه سازمانی میدن یا ن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اكثرا مرز ميافتن باز بستگي به شرايط داره 

در رابطه با سازماني هم اگه سازماني كافي باشه ميدن بهتون اگه نباشه نميدن بستگي به محلش داره

كدوم قسمت سپاه گزينش شده به اونم بستگي داره كه مرز بيافته يانه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺
یا خدا کجا اعزامه؟ خونه سازمانی میدن نگران نباش به سپاهیا خیلی میرسن افتادی تو عسل    

بخدا نمیدونم تو دلم بد اشوبیه دوری رو میشه  تحمل کردولی تو دلم اشوب افتادع ک تو این ۶ماه نره لب مرز خدایی نکرده بلایی سرش بیاد؟مطمعنی خونه سازمانی میدن؟سپاهی تو خانوادتون داشتین عزیزم؟

ببخشید من اومدم ی موز بردارم 💃

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
بفرما شما دوتا موز بردار🍌🍌 

مرسی 🙆

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
اها اخه ما عقدیم ایشالله ک خونه سازمانی بهمون بدن !

انشالله كه ميدن 

انشالله كه خوشبخت بشيد ازمون داده يا معرفي شده؟؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺
سرباز نیست گزینشه سپاهه ک بره تو سپاه 

اولویت خونه سازمانی با کسایی که نیروی متخصص تحصیل کرده ان یا کادر هستن

حالا شرایط شما رو که من نمیدونم، من رفیقم سپاهیه (تکنسینه) خونه بهش ندادن. البته مجرده و اونجا میره خوابگاه محل کارش