2777
2789
عنوان

پرولاکتین

60 بازدید | 10 پست

بچه ها من یک و نیم ماه قرص کابروگولین خوردم و پرولاکتینم نرمال شد ۹ ماه پیش یه سقط داشتم اینم بگم میخام بپرسم بعد پایین اومدن پرولاکتین باید قرص رو باز ا امه بدیم تا بارداری که خدای نکرده سقط پیش نیاد?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه لازم بود دکتر دوباره دارو میداد ولی بعد از نرمال شدن نیازی به ادامه ی دارو نیست

اره بهش گفتم گفت هیچ نیازی نیست الان خیلی خوبه فقط قرص یدوفولیک بخور و اقدام کن ولی از سقط میترسم

سر خود قطع نکن بلید دوسال ادامه بذی بعد دوزشو اعسته کم کنن مطمئن باشن عود نکرده

سرخود نه پرولاکتینم ۹۸۰ بود دکتر دارو داد الان شده ۲۵ گفت نیاز به داروی مجدد  نیست اقدام کن

اره بهش گفتم گفت هیچ نیازی نیست الان خیلی خوبه فقط قرص یدوفولیک بخور و اقدام کن ولی از سقط میترسم

اصلا ذهنتون رو به سمت سقط نبرید همیشه این اتفاق نمیفته

هزاران نفذ یک بار سقط داشتن ولی دفعه های بعد بی درد سر بارداری رو طی کردن

اصلا ذهنتون رو به سمت سقط نبرید همیشه این اتفاق نمیفته هزاران نفذ یک بار سقط داشتن ولی دفعه های بعد ...

انشالله طبق گفته شما باشه گلم  ممنون از نظرات سازندتون