2777
2789
عنوان

رژیم کالری شماری .لطفا کسی که کارده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 22 پست
شماام درحال رزیمید؟

نه من فعلا یه باردار خیکی هستم 😭

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخخ نگوووو .بسلاپتی انشالله زایمان کنی .چندهفته ای؟

۳۱ تموم شد

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
خخخخخخ نگوووو .بسلاپتی انشالله زایمان کنی .چندهفته ای؟

ممنونم 😍😍🙏🙏

۳۱ تموم شد

عزیزم.چیزی نمونده دیگه.ولی زایمآن کردی حتما مراعات کن بچتم ۶ماه شد رژیم شیر دهی بگیر که زودتر وزن کم کنی مثل من نکن من بچم یک سالش شد تازه شروع کردم 

عزیزم.چیزی نمونده دیگه.ولی زایمآن کردی حتما مراعات کن بچتم ۶ماه شد رژیم شیر دهی بگیر که زودتر وزن کم ...

موفق باشی عزیز دلم نی نی قشنگت همیشه سلامت باشه اولا تا ۸ ماه بعد زایمان وقت داری بعدش شبر دادن خودش کالری کم میکنه این خودش خیلی بهت کمک میکنه

عهه اخه هنو ده کیلو اضافه وزن دارم.نمیدونم حالا از فردا چای سبز ناشتا میخورم توکل به خدا.فسفود ضرر د ...

کلا 14 روز یکبار هرچی دلت میخواد بخور اینجوری به بدنت شوک میدی راحتر وزن کم میکنی 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫