2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودمم در گیرم دقیق اطلاعات ندارم اما می‌دونم دادگاه و قاضی مصلحت طفل رو در نظر میگیره بعد هفت سال

یعنی قطعا با بچه صحبت میکنن؟ بچه من میگه حتی یه روزم نمیتونم بدون تو باشم، گوله گوله اشک میریزه، 😭😭😭 میگه پیش بابا باشم فرار میکنم😔 ۸/۵ ساله هست

آره تو جلسات ژلاقتون به وکیل بگو مطرح کنه قطعا پیگیری میکنم دختر یا پسر

پسر متاسفانه، ظاهر همسرم یه مرد آروم و سر کار برو و .. ایناست، اما قرص بی ۲ مصرف میکنه سالها، اصلا توجه نمیکنه بهمون، پسرم یه هفته نبینه باباشو نمیگه کجاست!!!!

خودش هم طلاق میخواد یا فقط خودت؟؟ثابت کنی اعتیاد داره بچه بهش نمیدن نمیدونم این قرص چیه

اینکه میگن اعتیاد زیان آور یعنی چه؟ اعتیادی که در ظاهر مشکل نداره اما واقعا شخص رو به یه آدم بی تفاوت و بی انگیزه و در لاک خوذش تبدیل کرده، بنظرتون زیان آور نیست؟!!! اتفاقا اون ادعا میکنه که طلاق میخواد، واقعا خوشی زده زیر دلش، زندگیمون عالی بود ، روز به روز داره سردتر میشه و تاثیرات قرص روی رفتارش و حافظه اش و... بیخیالش کرده و اصلا به فکر بچه نیست و پیش خودش میخواد از من بگیره !!

کمک تو هم بکنه عزیزم برام و برا بچه هام با دل شکسته ات دعا کن لژفا

الهی بمیرم برای بچه ها، من مه هر وقت نگاه پسرم میکنم اشکم سرازیر میشه، اونم با من اشک میریزه😔😔😭😭😭