2777
2789
عنوان

رمز گوشی .‌‌‌‌..‌

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 32 پست
اولین پستت این‌بود؟😂

اره  

البته کاربری دومم هس

...𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓽𝓸𝓸 𝓼𝓱𝓪𝓵𝓵 𝓹𝓪𝓼𝓼                                                                                          🥺🤍                                                        تیکر تفلدمه🙂🌱                                                           
تازه ازدواج کرده بودیم یدفه شوهرم گوشیموگرفت وداشت فیلم نگاه میکرد.منم بهش گفتم عزیزم میدونستی گوشی ...

ديگه اين تفكر شخصيه همسرته و اينكه حريم خصوصي يه موضوع ثابت هستش براي همه ادما

حالا اگه يكي به حريم خصوصي اعتقاد نداره نميتونه منكرش بشه

همسرت اگه گوشيتو لازم داشته باشه برداره مشكلي نيست

ولي اگه گوشيتو برداره بگرده اطلاعات شخصيتو باز كنه نگاه كنه چرا اونجا كارش زشت و زنندس

مثلا:

منم بعضي وقتا گوشي همسرمو برميدارم كار بانكيمو انجام ميدم چون گوشي خودم ايفونه و يكم محدوديت داره اما بعد اينكه كارم تموم يشه بدون اينكه به جايي سرك بكشم ميذارمش سرجاش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.