2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شماره ملی تنها نه

خدایا ،                                                                  حرام کن بر دل های ما اندوه دنیا را                                                                                                      برای کشف اقیانوس های جدید ، باید جرئت ترک ساحل را داشت ؛ این دنیا ، دنیای تغییر است نع        تقدیر .
والا من تا دویوم نهضت خوندم کمکی نمیتونم کنم

😂خدانکشت

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

نه عزیزم بعید میدونم چون شماره داوطلبیت یا کد پیگیری ثبت نام تو میخواد

روزی به دخترم خواهم گفت اگر خواستی ازدواج کنی با مردی ازدواج کن که به جای مهمانی های احمقانه که مردان در یک طرف جمع میشوند و از سیاست و کار و فوتبال میگویند و زنان در طرفی دیگر جمع میشوند از مانیکور و انواع رژیم غذایی و جک ها و...صحبت میکنند تو را به دوچرخه سواری، کوهنوردی، تئاتر، کنسرت رفتن، به فیلم دیدن شعر و کتاب خواندن کافه رفتن و شب گردی های بی هوا سفر های بی هوا با کوله پشتی و عکاسی و نقاشی و سر به سر هم گذاشتن و دیوانه بازی هایی که...از از این دست زند. و آنقدر به با تو بودن ایمان داشته باشد که به تو احساس رفیق بودن بدهد نه تنها احساس زن بودن طوری که تمام دنیا به رفاقت و رابطه تان حسودی شان شود آن وقت شاید زمان مناسبی رسیده که تن به ازدواج دهی  وگرنه هیچ گاه به ذهن زیبایت خطور نکند که آرامش را در میان دست هایی خواهی یافت که تو را فقط زن میداند زن...

ناچ نمتونه یا شماره پرونده یا تاریخ تولد باید داشته باشه

بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :)                                   خدامو دوص دارم :)                                                  دور و نزدیک از دین:)                                               ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:)                   دیه ی آدم چقدع:)                                                    صی ۱۰۰میلیون؟:)‌                                                    آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :)    کهـ قد خدام بخوامش؟:)                                          کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:)                                   نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:)                                         خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)