2777
2789
بیشتر کف پاها و دستا ن عزیزم هر خارشی ک دلیلشاون نیست

نه مال من ساق پامه نمیدونم شنیدم خیلیا این خارش دارن وطبیعیه

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه چه جالب نمی دونستم . خب چرا زودتز تشکیل می شن؟

کار خدایه دیگه  چون زیادم نمیشه تو شکم بمونن هم درد میگیری هم واسه کمر بده دو تا بچه و شکم سنگین بعد هر بچه با بچه بعدی رقابت میکنه واسه رشد کردن مثلا من هر وقت میرفتم سنو میگفت خو رقابت میکنن با هم واسه وزن گیری و رشد کردن چون بچه هر روز رشد میکنه و وقتی بزرگ بشن و کامل بشن ماه های اخر دیگه نمیتونن کامل بچرخن دیگه جاشون تنگ میشه فقط سر جاشون تکون میخورن 

کار خدایه دیگه  چون زیادم نمیشه تو شکم بمونن هم درد میگیری هم واسه کمر بده دو تا بچه و شکم سنگی ...

مرسی از راهنمایی کاملت . هر باز که زیست می خونم یا از بقیه چیزای جدید یادمیگیرم به بزرگی خدا پی می بزم

عزیزم هفته 30 زدم 6تا

خب پس نگران نباش فقط اگه میتونی مغز بادام زمینی و گردو و کشمش با هم هر روز یکم بخور و صبونه صب مثلا من ۹ مینشستم پنیر و گردو میخوردم و دوباره میخوابیدم گوشت کبابی جیگر اینا رو بخوری واسه وزن گیری بچت خیلی عالیه دکترم بهم گفته بود 

بله عزیزم واس خیلیا طبیعی و حساسیت پوستی ولی واس من...

نترس گلم میتونی براحتی زایمان کنی نگران نباش الان دیگه بچه هات کامل و سالمن

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
مرسی از راهنمایی کاملت . هر باز که زیست می خونم یا از بقیه چیزای جدید یادمیگیرم به بزرگی خدا پی می ب ...

خواهش میکنم منم اول نمیدونستم وقتی هم که میرفتم دکتر واسم توصیح میداد بقیه میگفتن ن اشتباهه تا روزی که میخواستم برم زایمان همه میگفتن هنوز زوده مثلا تاریخ زایمانم ۷/۲۳ بود من ۶/۲۶ زایمان کردم چون بچه ها ۹ ماهشون شده بود همه میگفتن که نارسن ولی کامل بود