2777
2789
عنوان

روم‌نمیشه بهش بگم بیا خونمون

394 بازدید | 16 پست

تا حالا شده خجالت بکشید با کسی هم‌جنس خودتون دوست بشید.منظورم پسر نیست.دوسته دختر و هم‌جنس خودتون.من یه نفرو خیلی دوست دارم اما همش حس میکنم خیلی از من بالاتره و شاید اگه بخوان باهم‌دوست بشیم یا دعوتش کنم خونمون نیاد.یا نخواد با کسی تو مدل من‌دوست بشه.اصلا نمیدونم.شاید منو دوست داشته باشه.شاید از نظرتون خنده دار بیاد حرفام.و این مشکلو فقط با جنس مخالف تجربه کرده باشید و هیچ وقت از ته دلتون نخواسته باشید خانمی دوست صمیمیتون بشه.من خیلی دوستش دارم‌میترسم دعوتش کنم خونمون بگه من نمیتونم بیام یا بهونه بیاره قلبم بشکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب ربطی نداره منم خونه دوستام نمیرم حتی با اونایی که خیلی خیلی اکی هستم

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
یعنی چی؟ یعنی منظورت اینه نسبت بهش گرایشی داری؟

نه عزیزم.من خودم شوهرو بچه دارم.یعنی خیلی دلم میخواد دوستم بشه.دوست صمیمی.تا حالا براتون‌پیش نیومده تو محیط مدرسه دانشگاه یا هر جایی با کسی دوست بشید و خیلی کسیو قبل از اینکه باهم دوست باشید دوستش داشته باشید

وا بی خیال قبول کرد که نکرد نکرد هم نکرد فدای سرت😀

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
نه عزیزم.من خودم شوهرو بچه دارم.یعنی خیلی دلم میخواد دوستم بشه.دوست صمیمی.تا حالا براتون‌پیش نیومده ...

اها😂😂😂😂 فکز کردم همجنسگرایی🤣🤣🤣🤣

چرا پیش میاد خب دعوتش کن فوقش نخواد قبول نمیکنه

زندگيتو جوری بساز كه داستانش ارزش گفتنو داشته باشه :) ⚒🤍
منم تجربه کردم  دوست صمیمی دختر که تو دل برو باشه خییییلی خوبه

خداروشکر یکی منو درک کرد.کلا اینا خیلی لول بالا هستن.نه من همه خانم هایی که دورارور عم میشناسنش انگار میخوان باهاش دوست شن.به خدا راست میگم😁