2777
2789
عنوان

از تنهایی خسته شدم

587 بازدید | 13 پست

دوستان یه راهکار بگید از تنهاییم لذت ببرم دوست پسر و خواستگار ندارم که بخوام ازدواج کنم

خیلی خسته ام همش از خدا کمک میخوام واقعا نیاز روحی دارم یه نفر تو زندگیم باشه

تاحالا 2 بار یک طرفه عاشق شدم و هنوز هم دوست دارم یکم کسی رو 

نمیدونم چیکار کنم همه یا ازدواج کردن یا نامزد کردن یا دوست پسری دارن که دوستشون داره

نمیدونم چرا کسی منو نمیخواد واقعا عیبی ندارم

دوستان برام دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پارسال اینجوری بودم الان که فکر میکنم میگم وا کی گفته حتما یکی باید تو زندگیم باشه، منظورم دوس پسره ها نه ازدواج. هر کیم منو خواست بیاد خواستگاریم. خیلی خوشحالم و راحت 😌

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
وقتی خودت نمیتونی تنهایی خودتو که میشناسی پرکنی، کس دیگم نمیتونه!تازه شاکی میشی چرا طرف مقابلم درکم ...

خب شما چطوری تنهایی خودتون رو پر میکنید؟ چقدر تنها بمونم اگه قرار بود آدم تنها باشه که زن و مرد آفریده نمیشدن 

میشه مثال بزنید که چطور از تنهایی لذت میبرید؟

دوستان برام دعا کنید
خب شما چطوری تنهایی خودتون رو پر میکنید؟ چقدر تنها بمونم اگه قرار بود آدم تنها باشه که زن و مرد آفری ...

ازدواج یا بودن کسی تو زندگی یه مرحله از زندگیه!خودتم دقت کنی میبینی همه ازدواجا موفق نیس!پس بودن یه نفر دیگه الزامی نیس!

کتاب.ورزش.چیزایی که دوس دارم.کارایی که دلم میخواد و...وقتی بیکارم فکر میاد تو سرم وگرنه وقتی مشغولم غذاخوردنم گاهی یادم میره!

من همین یه دونه ام!
خب شما چطوری تنهایی خودتون رو پر میکنید؟ چقدر تنها بمونم اگه قرار بود آدم تنها باشه که زن و مرد آفری ...

عزیزم  فکرتو مسموم کردی که حتما با پسر باشی، بتا موقع ازدواجت تنها باش، تنهایی اصلا سخت نیس. والا رابطه با پسر چی داره جز مسخره بازی و اعصاب خوردی. منم تنهام عین خیالمم نیست 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚