2777
2789
عنوان

هنوز راه ها بستس برای مسافرت؟!!!

86 بازدید | 13 پست

نریزید سرم ما هیچ جا نرفتیم و نخواهیم رفت ولی چند روز پیش عموم گفت میشه رفت منم گفتم بشه هم بخاطر سلامتی خودمون نباید بریم گفتم جریمه میکنن گفتش نه جریمه میکنن نه راه ها بستس خودشون تو کرونا کلی مسافرت و مهمونی رفتن 😓

من خدا را دارم ...بین تمام نداشته هایم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم العان راه مازندران کلا بستست خبر داری

اول من مرد هستم دوم اينكه گفتم ديگه بعضى شهر هاى شمالى تردد ندارن شهرهاى قرمز و نارنجى

نه موندنى با لگد ميره نه رفتنى با خواهش

سلام عزیزجان ببخشیدتوی این پست این سوالوگذاشتم آخه پستای قبلیت قفل بود سوالم درمورد عرق یونجه س- میخواستم بپرسم به نوزاد ده ماهه هم میشه داد؟ آخه خیلی لاغر وبی اشتهاس؟ مقدارشم میگی؟ شما نتیجه گرفتی؟ 

اگرخدارا نشناسیم دعاهم کنیم مستجاب نمی شود چون خدا را نشناختیم
سلام عزیزجان ببخشیدتوی این پست این سوالوگذاشتم آخه پستای قبلیت قفل بود سوالم درمورد عرق یونجه س- میخ ...

از یکسال به بعد بده با سرنگ بده از کم شروع کن 

من خدا را دارم ...بین تمام نداشته هایم...