2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه

243 بازدید | 20 پست

شوهرم به شدت وابستس به مادرش قشنگ تو رفتارش مشخص اولویتش مادرش و خانوادشن هر کاری بگید انجام دادم محبت کردم ، احترامش داشتم ، تو روزای سخت کنارش بودم،  درکش کردم اما اون فقط چسبیده به مادرش خدانکنه مادرش مریض باشه یکم ، دیگه زندگی زهرمارمون میکنه همش دپرس عین دخترا رفتار میکنه 

به فاطمه زهرا من مریض شدم یک ماه کامل تو رخت خواب افتادم بدبخت مامان بابام دور از جونشون مردن و زنده شدن بعد آقا فقط فکر ساخت خونه مادرش بود ازش متنفرم 

من نمیگم محبت نکن رسیدگی نکن مادر خیلیم عزیزه مادر شوهرمم خیلی خوبه مشکل از شوهر مسخره ی من

هووف

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارخیلی خوبی میکنه....#حسودنباشیم

سلام🙂مادریک نوزادنارس ۳۴هفته ای هستم ...امیدوارم همه زنان سرزمینم طعم مادرشدن رابچشن...(اللهم صل علی محمدوآل محمد)برای شماهایی ک دلتون میخادمادربشید😊امروز۷اردیبهشت ۱۴۰۰من شروع کردم به رژیم گرفتن😊وزن شروع من ۸۰کیلو😱وزن هدف ۷۵فعلااااا😐انشالله که بتونم‌🤭برام دعاکنین منم به وزن دلخواهم برسم وانگیزه داشته باشم چون خیلی شکموام 😌😌
دیگه طبیعت اونم اینه دیگه خودتو اذیت نکن ، احتمالا اضطراب جدایی هم داره

آخه واقعا داره اذیتم میکنه اگه من هیچ جای این زندگی نیستم اگه به مادرش انقدر وابستگی داره چرا ازدواج کرد

منم عااااااااااااااشق پدر مادرمم جونمم میدم براشون اما زندگیمم حفظ میکنم 

شوهر منم همینه

همیشه میگم واسه من فلج دو پاس

واسه مامانش میشه آرنولد

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
به قرآن مادر شوهرم ماه اون خیلی خانم و باشخصیت خیلی جاها بهش تذکر میده این خودش نفهم

بازم خدارشکر اونا خوبن

وقتی طرفتونوباکس دیگه ای دیدید بحث نکنید دودستی تقدیمش کنید.ادم که دستمال کاغیونمیشوره😏