2777
2789
عنوان

عکس های واقعی از بواسیر یا هموروئید

3880 بازدید | 15 پست

علائم بواسیر 

درد در هنگام اجابت مزاج

خونریزی: این یکی از نشانه های نگران کننده است که احتمال مبتلا شدن به بواسیر را بالا میبرد.مقدار خونریزی کم است و حتی طوری است که فرد گاهی اوقات متوجه نمیشود. این خونریزی در هنگام اجابت بیشتر هم خواهد شد. دلیل خونریزی میتواند بیماری کرون هم باشد که در بیشتر موارد همان بواسیر است.

متورم شدن ناحیه مقعد :

فردی که دچار بواسیر شده باد معمولا اطراف مقعد وی متورم میشود و دلیل آن م یبوست های طولانی است.

سوزش و خارش در ناحیه مقعد:

از دیگر علائم بواسیر یا هموروئید ، سوزش و خارش در اطراف ناحیه مقعد است. البته خارش و سوزش علت دیگری هم ممکن است داشته باشد به نام الکل روده

باریک شدن مدفوع:

یکی دیگر از نشانه های بواسیر این است که برای مدتی مدفوع باریک میشود که در صورت مشاهده این مورد حتما باید به پزشک مراجعه کنید.

در صورتی که یکی از علائم بالا را دارید احتمال اینکه بواسیر دارید زیاد است البته باید با شکل آن هم آشنا باشید ؛ برای دیدن عکس های واقعی بواسیر می توانید لینک زیر را ببینید؛

منبع :

https://clinicjarahi.ir/article/image-hemorrhoid/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس واقعی بواسیر به جه دردمون میخوره آخه😭😣

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

من همورویید دارم رفتم دکتر گف فعلا لازم نیس عمل کنی خونوادمم نمیزارن عمل کنم میگن زشته      موندم اگه بخوام ازدواج کنم چجوری به شوهرم بگم

to be your own hero  امسال سالمه در این شکی نیس

🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
من همورویید دارم رفتم دکتر گف فعلا لازم نیس عمل کنی خونوادمم نمیزارن عمل کنم میگن زشته   &nbs ...

قبل ازدواج عمل کن. چیو زشته .اینم یه جور بیماری دیگه

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

من همورویید دارم رفتم دکتر گف فعلا لازم نیس عمل کنی خونوادمم نمیزارن عمل کنم میگن زشته   &nbs ...

حالا چه نیازی که به آقای همسر بگید.....

هموروئید مواقعی که مراعات غذایی نداشته باشید خودش رو نشون میده 

سعی کن خوردن یه سری چیزارو برای همیشه تو برنامه غذاییت بزاری

خوردن آب فراوان....خوردن انجیر روزانه......استفاده از روغن زیتون.....

حالا چه نیازی که به آقای همسر بگید..... هموروئید مواقعی که مراعات غذایی نداشته باشید خودش رو نشون م ...

من همه اینا رورعایت میکنم ولی دایم نمیره داخل

to be your own hero  امسال سالمه در این شکی نیس