2777
2789
عنوان

لانه گزینی 🤔🤔🤔🤔

144 بازدید | 10 پست

بچه هااا دوتا تاپیک قبلیم گفتم ک بی بی چک میخام بزنم و پریودیم نامنظمه منم گذاشتم روز ۳۰ سیکلم (معمولاااا از ۲۹ تا ۳۲ هست سیکلم)  بیبی زدم منفی شد 

چن روزم هست دل درد و کمر درد شدددید دارم ک دیشب خیلی اوضاع کمرم داغون شد  صبح چن تا لکه دیدم قهوه ای تیره 

ولی تا الان هرچی منتظر شدم ن لکی دیدم ن پریود شدم 

بنظرتون میشه باردار باشم؟؟؟ با اینکه تستم منفی شد؟؟؟

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍

یکم دیگ منتظر بمون دوباره بیبی

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ممکنه خصوصا اینکه پریودت نامرتبه بذار چند روز بگذره دوباره تست کن تواین چند روز استراحت داشته ب ...

باشه مرسی گلم خدا کنه  باشم 

شما ی روز بعد موعد تست زدی منفی شد یا کلا نزدی تا ی هفته بعد؟؟

روز پنجم تاخیر زدم منفی بود روز هفتم زدم مثبت شد منم پریودم زیاد منظم نبود

وای خداکنه واسه منم باشه🤩

من بعد از ۳ماه بیبیم مثبت شده😊 پس همه چیز ممکنه

جدی قبلش میزدی منفی میشد؟ ازمایشم داده بودی؟

قبلش چندتا بیبی چک زدم منفی شد دیگه ازمایش ندادم ۲هفته پیشم امپول پروژسترون زده بودم

وای چ جالب 

مبارکت باشه عزیزم🥰