ماه آخرم از درد طبیعی فوق العاده وحشت دارم دکترمم سزارین فقط خصوصی میفرسته یکم بخاطر هزینش دو دلم.بنظرتون درد طبیعی خیلی وحشتناکه؟یا ارزش داره بخاطر سزارین هزینه کنم؟؟لطفا بدون تعصب تجربه واقعیتونو بگین چون خیلی برام مهمه چه تصمیمی بگیرم
طبیعی خوبه میگن ولی من تجربه نداشتم نه سزارین نه طبیعی😐
تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️
ببین مادر و خاله چهجوری زایمانی داشتن....یعنی طولاتی بوده و وحشتناک یانه....اگه سره دو سه ساعت طبیعی دنیا میاد برو طبیعی...اگرنه صد در صدر برو سز...من ۱۸ ساعت درد کشیدم و مردم و زنده شدم و به گوره خودم لعنت فرستادم که دوباره طبیعی زایمان نکنم...از اون طرف دختره عمه ام نیم ساعته بچش دنیا میاد و صددرصدر طبیعی برای اونا بهتره...
دوتاش چه بخای چ نخای درد داری ..طبیعی دردت همون موقعس ..سزارین بعدش دردات شروع میشه و طولانی تره .اکثرا کمر درد هم دارن بعد سزارین ..
من ترجیح میدم طبیعی زایمان کنم ..
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤