سلام . کسی استفاده کرده از این قرصایی ک برای سقط هستش. درد داره ؟واقعا همش دفع میشه یا نه. بچم یسالشه 1ماهه باردارم 20سالمه. شوهرم اصن کمک نمیکنه صب تا عصر سرکار بعد میاد غذاشو میخوره و میره میچرخه برا خودش و میره باشگاه ساعت12شب میاد میخابه. خیلی حالم بده بچمم دندون در میاره همش تب میکنه و گریه. لطفا اگه کسی استفاده کرده راهنمایی کنه
کاش سقط نکنی... الان ناراحتی اما چند سال بعد میشن هم بازی همدیگه مامانت نزدیک نیس کمکت کنه تا حالا ب ...
خونشون ی 20دقه راهه تا خونه ما. بعد مادرسوهرم و خاهرشوهرام نزدیکن ولی نمیان کمک. وقتی هم میان باید چایی دریت کنم پذیرایی کنم ازشون و کلی بهم میربزن و میرن.. اونکه اولش خوشحال بود ک باردارم میگف حق نداری سقط کنی. بعد دیشب تا4صبح پسرم گریه میکرد تب داشت بهش میگم پاشو نگهش دار چند دقیقه. میگه برو اصن سقط کن من از صب سرکار باز بچه نگهدارم
خونشون ی 20دقه راهه تا خونه ما. بعد مادرسوهرم و خاهرشوهرام نزدیکن ولی نمیان کمک. وقتی هم میان باید چ ...
این چیزا طبیعیه الان بچت 5 سالش بود مریض نمیشد یا تب نمیکرد خب اونموقع هم باید به بچت برسی الان پوشکش میکنی نیازی هم نیست دم به دقیقه دستشویی ببریش خسته بشی تازه وضع مالیتم خوبه میتونی ساپورتشون کنی سنتم خوبه جوونی میتونی از پسشون بربیای در مورد شوهرتم خب همه مردا تقریبا همینن اونا خسته از فشار کارن باید بهشون حق داد خواهشا س قسطش نکن
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد