2777
2789
عنوان

خانما چله حدیث کسا چه جوری بخونم؟

44 بازدید | 4 پست

سلام توی گوگل زده برا حاجتمندی یه هفته و از روز شنبه باید شروع بشه.سوالم اینه شما چه جوری خوندین که حاجتروا شدین؟تک نفره هم میشه خوندش؟

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️
اره به مدت ۴۰ روز روزی ۱ بار میخونی 

بعدش نماز داره ؟یا کاره خاصی یا ذکر خاصی باید بگی؟اخه تو نت نوشته یه هفته نمیدونم گیج شدم واقعا

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تک نفره هم میشه خوند؟

بعدش نماز داره ؟یا کاره خاصی یا ذکر خاصی باید بگی؟اخه تو نت نوشته یه هفته نمیدونم گیج شدم واقعا

ن هیچی نداره 

فقط به مدت ۴۰ روز روزی ۱ بار میخونی 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍