2777
2789
عنوان

تو رو خدا گیج شدم بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکنه خدایی نکرده کیسته.چون برای منم همینطوری میشد بی بی پررنگ مثبت ولی کیست بود.بازم میخوای یه چند ر ...

عزیزم کیست ندارم . ولی چند روز میمونم اگه پریود نشدم میرم آزمایش دوباره 

ن دیگه س روز دیگه نشم آز خون میدم.ممکنه باردار باشم یعنی !!!

اره من واسم تجربه شد هرچیزی ممکنه دردای من دردای بارداری بود ولی کیست بود حتی حالت تهوع صبحگاهی داشتم😐انشالله که بارداری😍

💕😍عشقِ مامان بابا خوش اومدی به دنیامون😍💕
عزیزم کیست ندارم . ولی چند روز میمونم اگه پریود نشدم میرم آزمایش دوباره 

منم قبل اقدام پاپ اسمیر و تمام ازمایشات رو دادم سالم سالم بودک اصلا فکرشو نمیکردم اینجوری بشه.در هر دو صورت حتما پیگیری کن انشالله بارداری😊

💕😍عشقِ مامان بابا خوش اومدی به دنیامون😍💕

آزمایش و حتما زود دادی

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
اره من واسم تجربه شد هرچیزی ممکنه دردای من دردای بارداری بود ولی کیست بود حتی حالت تهوع صبحگاهی داشت ...

توکل بخدا دیگه آخه نمیخواستم..زیر دلم تیر کشید گفتم الان پری میشم دیگه سریع نوار انداختم نیومد باز مسخرم کرده اصن ی وضعی .همش حس میکنم الان پری میشم و هیچی.من منظم بود فقط س چهار روز اینور اونور میشده تنبلی دارم یعنی کیست گرفتم این ماه پری نمیشم؟

منم ماه پیش شش روز تأخیر داشتم.دوتا بیبی چکم هم بلافاصه هاله کمرنگ افتاد. تقریبا مطمئن بودم که بارد ...

عجب هاا انگار دیگه ب بی بی چک هام اعتماد نیست ی خانمه گفت بی بی چکش منفی بوده دوقلو بارداره الان 

عجب هاا انگار دیگه ب بی بی چک هام اعتماد نیست ی خانمه گفت بی بی چکش منفی بوده دوقلو بارداره الان&nbs ...

من که دیگه بیبی چک نمی زنم...

فقط اعصاب آدمو میریزه بهم 

هر وقت ده روز شد تأخیر میرم آزمایش...

البته فعلا تا عید نمیخام اقدام کنم. آخه دندون درد گرفتم و میخام برم دندون پزشکی

من که دیگه بیبی چک نمی زنم... فقط اعصاب آدمو میریزه بهم  هر وقت ده روز شد تأخیر میرم آزمایش.. ...

منم تا فردا نه روز میشه نشم دیگه میرم آزمایش .عذر میخوام ولی یک بسته نوار بهداشتی استفاده کردم هی میگم الان میا زیر شکمم ی جوریه نمیاد !!! همون آزمایش بهتره 

منم تا فردا نه روز میشه نشم دیگه میرم آزمایش .عذر میخوام ولی یک بسته نوار بهداشتی استفاده کردم هی می ...

ان شاءالله که بارداری عزیزم...

توکلت به خدا.

ان شاءالله میای خبر بارداریتو بهمون میدی به زودی

ان شاءالله که بارداری عزیزم... توکلت به خدا. ان شاءالله میای خبر بارداریتو بهمون میدی به زودی

ممنون توکل بخدا .انشاالله اگه باردار بودم فقط صحیح و سالم ب دنیا بیاد دیگه هیچیش برام مهم نیست.با دعای خیر شما انشاالله  هرچی صلاحه