2777
2789
عنوان

تو رو خدا گیج شدم بیاید کمک

447 بازدید | 89 پست

خانوما امروز دوشنبه‌س. من چهارشنبه باید پریود میشدم، نشدم دیروز بی بی چکم خیلی زود هاله انداخت... رفتم آزمایش عصری جوابش اومدم. زنگ زدم آزمایشگاه بهم گفت بتا یک دهم. جواب منفی .... 

دوباره شب بی بی چک زدم. تا پنج دقیقه اول چیزی ندیدم بعد رفتم بیرون برگشتم دیدم یه هاله خیلی خیلی کم رنگ داره...

هیچ دارویی هم مصرف نکردم. بی بی چک هم تاریخ داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنه خدایی نکرده کیسته.چون برای منم همینطوری میشد بی بی پررنگ مثبت ولی کیست بود.بازم میخوای یه چند روز دیگه صبر کن بعد ازمایش بتا بده حدود ده روز.اگر بازم منفی بود حتما پیگیری کن

💕😍عشقِ مامان بابا خوش اومدی به دنیامون😍💕
حالا بی بی چک من منفی ولی علایم بارداری دارم گیج شدم هشت روزه عقب انداختم 

بتا دادین؟بتا خیلی دقیق تره خاطر جمع میشی ولی حداقل ده روز گذشته باشه از زمان پری.اینطوری خاطر جمع تری یا منفیه یا مثبت.

💕😍عشقِ مامان بابا خوش اومدی به دنیامون😍💕
بیبی چک فقط یک دقیقه بعد قابل استناده  از دقیقه دوم و سوم مال همه هاله داره ازمایش هم بعد ده ت ...

چشم اولی همون لحظه نشون داده بود. بازم میمونن اگه پریود نشدم میرم