2777
2789
عنوان

این کفش کدوم رنگش قشنگه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین رنگای دیگشو گذاشتم کدوم قشنگتره

صورتی و کرمی.مشکیش جالب نیست. بستگی به تیپت داره که کدوم رنگ بیشتر باهاش هماهنگه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
صورتی و کرمی.مشکیش جالب نیست. بستگی به تیپت داره که کدوم رنگ بیشتر باهاش هماهنگه

نظرم این بود که یه رنگ شاد بگیرم مشکی زیاد دارم واینکه برا تابستون میخوام بگیرم با شلوار سفید بیشتر صورتیو دوسدارم

هَر چِه فَهمِ تو آیَد،آن بُوَد مَفهومِ تو...!
نظرم این بود که یه رنگ شاد بگیرم مشکی زیاد دارم واینکه برا تابستون میخوام بگیرم با شلوار سفید بیشتر ...

آره صورتیش خیلی ناز

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
صورتی رنگ بهاره. اینا تا بهار ممکنه دیگه مدشون رفته باشه. 

این مدل کفشا هرسال هس منم میخوام بهار تابستون بپوشم و یه شلوار سفیدم میخوام بخرم بنظرم صورتی خاصتره مشکی و کرم همه میپوشن

هَر چِه فَهمِ تو آیَد،آن بُوَد مَفهومِ تو...!
این مدل کفشا هرسال هس منم میخوام بهار تابستون بپوشم و یه شلوار سفیدم میخوام بخرم بنظرم صورتی خاصتره ...

ببین هزیزم از چیزی ک خوشت اومده بخر ، رنگ روشن دوس داری صورتیش قشنگاره ، چون سلیقه ها یکی نیست یکی میگه نه یکی میگه اره ، مهم خودتی