2777
2789

😂😂😂

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه اه

من وقتی خواب مادرشوهر و خواهرشوهرمو میبینم خیلی بدم میاد اصلا میگم کاش کلا نمیخوابیدم.

چ خوب ببینم چ بد فورا صدقه میندازم چون ازونا هبچوقت خیر نمیرسه بهم همیشه دنبال خراب کردن زندگیمن.

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
لابد پریود شده خخخخ

وايي آخه صحنه اي كه تو خواب ازش ديدم خيلييي وحشتناك بود بي حال بود رو تخت بيهشو افتاده چشماش وحشتناك پاهاشو هوا كردن بعد مادرشوهرم نميزاره كسي بفهمه بعد همه ميفهمن آبروشون ميره ...بعد من تو خواب ميگممم انقدرر به دختراي مردم انگ فلان بسان زدن ديدي دختر خودش ازدواج نكرده مجبور شد سقط كنه😂😂😂😂😂😂😁

وايي آخه صحنه اي كه تو خواب ازش ديدم خيلييي وحشتناك بود بي حال بود رو تخت بيهشو افتاده چشماش وحشتناك ...

😄😄😄😄 پس حقش بوده

بعصی خوابهارو کاش میشد ذخیره کرد🤭🤭🤭

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
اه اه من وقتی خواب مادرشوهر و خواهرشوهرمو میبینم خیلی بدم میاد اصلا میگم کاش کلا نمیخوابیدم. چ خوب ...

دقيقااااا منممممم ...چون انقدرر اذيتم كردن روزم خراب ميشخ خوابشونو ببينم چون انقدر منو اذيت كردم اين خواب انقدررر خواهرشوهر م وحشتناك بود حال و روزش گفتم ببينم تعبيرش چيه😁😁

دقيقااااا منممممم ...چون انقدرر اذيتم كردن روزم خراب ميشخ خوابشونو ببينم چون انقدر منو اذيت كردم اين ...

همدردیم منو هم خیلی عذابها دادن، خیلی اختلاف ها توی زندگیم انداختن ک هیچکدوم حقم نبود،شوهرمم دهن بینشون بود یعنی واقعا پدرم دراومد تا یذره بهترش کردم.ولی هیچوقت اونارو حلال نمیکنم و نمیگذرم، وقتی هم خوابشون می بینم واقعا حالم گرفته میشه حتی توی خوابم دوست ندارم ریختشون ببینم.

هرجور توی ذهنت تعبیر کنی همون میشه،بد تعبیر کنی بد میشه،خوبم تعبیر کنی خوب میشه، اینو یجا از امام علی خوندم.

ذخيره كرد و نشون داد كه انقدررر دختراي مردم و اذيت و بي ابرو نكنيد با كاراتون سرتون مياد

دقیقا...

همدردیم منو هم خیلی عذابها دادن، خیلی اختلاف ها توی زندگیم انداختن ک هیچکدوم حقم نبود،شوهرمم دهن بین ...

عزيزم واقعا ميفهم چي ميگي منوو كه مريض كردن انقدرر بلاها سرم اودن كه ي كتاب ميشه نوشتنش

منم حلالشون نميكنم واگذارشون كردم ب خدااا

خدا جوابشونو ميده

توم حرص زياد نخور وگرنه مثل من مريض ميشي 

آدمهاي بي ارزش اصلا ارزش ندارن كه تورو ماراحت كنن