2777
2789
عنوان

تعبیر خواب دوشهید عزیز

136 بازدید | 6 پست

سلام صبحتون بخیر . دوستای گلم من قبلا کتاب شهید ابراهیم هادی رو به نیت براورده شدن حاجتم خوندم اون حاجت ترک نکردن نماز بود ی مدت هم خوندم ولی کتابه رو ک ول کردم نمازمم ول شد حدود یک سالی میشه . دیشب خواب میدیدم شهید سلیمانی اومده بودن خونه ی پدرم نشسته بودن سرشونم پایین بود منم آخر اتاقه نشسته بودم بعد ب ایشون گفتم من دیشب برای شهید سلیمانی ۵ تا صلوات فرستادم ایشونم تو خواب ی جوابی بهم دادن و شهید سلیمانی ک حالا خونه پدرم نشسته بودم سرشون اوردن بالا دیدم عین خودشه ولی میگفت شهید سلیمانی کیه و چن بال این تکرار کرد بعدگفت آها یادم اومد و مثل اینکه داشتم دورش میگشتم و براش تعریف میکردم حرف شهید هادی شد بهش گفتم من کتاب ایشون رو خوندم خوشحال شد گفت واقعا همشو خوندی گفتم آره مینشستم شبا تا کلی وقت میخوندم و همینطور ک تعریف میکردم بچم گریه کرد بیدار شدم الان گیج شدم نمیدونم تعبیرش چیه لطفا راهنمایی کنید.

ب نظرتون چی بنویسم توی امضام؟🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از الان بخون😊روزی سر جمع ۲۰ دقیقه ورزش هم محسوب میشه و مهم تر اینکه تخلیه انرژی منفی با نماز صور ...

نمیدونم چرا نمیتونم همش تنبلی میکنم .اولین خواسته ام همیشه از خدا همینه ک یه ارداه قوی بهم بده.

ب نظرتون چی بنویسم توی امضام؟🤔