2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 78 پست
هزینه عروسی خیلی بالا میشه من دوس دارم ماشبن داشته باشیم بریم بگردیم تو دوران عقدم هیچ جا نرفتیم بخا ...

پس ماشینو بزن به اسم خودت نزدن حتتتتما پافشاری کن روی مراسم نکنی پشیمون میشی حتما ماشینو به اسم خودت بزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چیزی نمیشه از خانواده داماد گرفت ک کلا یا عروسیه یا ماه عسل  تو میگی ک من عروسی نمیگیرم پو ...

اسی فک کنم این‌خواهر شوهرته داره اینجا اغفالت میکنه😂 گول نخور باید داماد چیزی بده

بعضیا گوسفند قربونی میکنن اینا چیه پس

وقتی عروس دوماد از ماه عسل میان جلو پاشون گوسفند قربونی میکنن

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
اسی فک کنم این‌خواهر شوهرته داره اینجا اغفالت میکنه😂 گول نخور باید داماد چیزی بده

چی بده خب شما بگو گلم میگم تا الان سه تا سرویس دارم دیگ سرویس نمیدن اصلا روم نمیشه بگم ماشینو بزن بنامم انگار گدایی کردنه خودش بخواد میزنه دیگ چرا کوچیک بشم 

😂😂😂

خب داماد چی بده؟ 

من اطرافم اینجورین میرن ماه عسل بعدم میرن خونه خودشون 

نمیدونم شما چی میخایین😂

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

تو از حالا تو فکر حرف اونایی؟اگه فلان چیزو بگم فک میکنن عروسی نگرفتم که اینو بگم آخه خرج عروسی کجا گوسفند کجا

اگه از الان حرفاتو نزنی که یه وقت اونا یه فکری نکنن تو هم چن سال دیگه میشی مث این خانومای خسته از زندگی نی نی سایت عزیزم

واقعا چ ماه عسلی ک اینم از خیرش میگذرن فک کنم

بستگی ب خانواده نامزدت داره اگه خسیس باشن یا دست دلباز باشن

چی بده خب شما بگو گلم میگم تا الان سه تا سرویس دارم دیگ سرویس نمیدن اصلا روم نمیشه بگم ماشینو بزن بن ...

نه دیگ عزیزم شوهرته

راحت بهش بگو

بجای هزینه عروسی که با داماده یک ماشین بخره به نامت

کوچیک شدن نداره

تو از حالا تو فکر حرف اونایی؟اگه فلان چیزو بگم فک میکنن عروسی نگرفتم که اینو بگم آخه خرج عروسی کجا گ ...

ماها تو فامیلامون عروس داماد قبل اینگه پاشونو بذارن تو خونشون همون شب عروسی گوسفند قربونی میکنن و از روش عروس داماد رد میشن خب منی ک عروسی نگرفتم مسلما اینم از خیرش میگذرن

چی بده خب شما بگو گلم میگم تا الان سه تا سرویس دارم دیگ سرویس نمیدن اصلا روم نمیشه بگم ماشینو بزن بن ...

کی گفته این کوچیک شدنه؟اتفاقا اونا حساب دستشون میاد با یه دختری طرفن که مدافع خودشه نیاز به کس و کار هم نداره خودش تنها هم بلده حرف بزنه 

عروسی یه شب رویایی برای هردختریه وقتی داری ازاون شب میگذری چرا باید با پولش ماشین برای شوهرت بگیرن؟عزیزم الان مث زمانای قدیم زن و شوهر یکی نیستن باهم 

باید همیشه حواس جمع باشی

نه دیگ عزیزم شوهرته راحت بهش بگو بجای هزینه عروسی که با داماده یک ماشین بخره به نامت کوچیک شدن ند ...

باورت میشه مریض شدم امشب رفتم زیرسرم از بس ک این موضوع بهم فشار اورده ک‌چی‌بگم چی میخوام بدتراز اون بچه اول خانوادم هستم😔

من که با اینکه مشکل مالی نداشتیم عروسی نگرفتم اصلا هم حسرتش تو دلم نمونده 

البته لباس پوشیدم اتلیه رفتم و کنار خانواده هامون یه جشن گرفتیم بعدم رفتیم ماه عسل عالی 

اگه خانواده همسرت تا حالا برات چیزی کم نذاشتن و واست همه چی گرفتن خودتو برای ماشین کوچیک نکن 

چه فرقی داره ماشین به نام کی باشه مهم اینه با همسرت برین بگردین و خوش باشین 

جشن عقدت که میگی مثل عروسی بوده حتما عکس و فیلم هم داری سرویس و طلا هم که واست گرفتن خب یه مهمونی کوچیک خانوادگی داشته باشید و برید سرزندگیتون  

توروخدا انقدر زندگی رو سخت نگیرین 

ماها تو فامیلامون عروس داماد قبل اینگه پاشونو بذارن تو خونشون همون شب عروسی گوسفند قربونی میکنن و از ...

خب ماشینو بزن به اسم خودت اون رو هم مطرح کن فوقش نجردن نیاز به پافشاری نیست حداقل مث تو سری خورا از اول سر زندگیت بدون هیچی نرفتی 

ارزشت حفظ میشه