2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 78 پست

عزیزم اگه شرایطتون بدنیست یکسال دیگه صبرکن تاکرونا بره بعدعروسی بگیرین

من سه سال ونیم توی عقدبودم😂مامانبزرگم دوتا مامانبزرگای شوهرم وپدربزرگش فوت کردن

اگه واقعا عروسی نمیخوای  باپولش یه مسافرت باحال برین 

من عروسی گرفتم اومدن مثل ..... خوردن رفتن  هیچی کادو ندادن الکی پولتو واسه شکم مردم هدر نده 

من اگر می دانستم زندگی دایره ایست که باید در آن چرخید و رقصید و کامی از لذت هایش گرفت. هرگز نه می جنگیدم و نه کسی را از خود می رنجاندم و نه به هر اتفاق خوب ؛ با تردید نگاه می کردم.🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک بخوام برم اینکارارو کنم ک لباس عروس میپوشم میرم عکس میندازم

خب چرا نمیپوشی؟ ینی میخای ی یادگاری از عروسیت نداشته باشی

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
شما درقبال اینکه عروسی نگرفتی چی ازشون خواستی

پولشو گرفتم.گزاشتم رهن خونم ب اسم خودم ....اضاف کردم اما پشیمونم این کارو نکن اگرم کردی حد اقل لباس عروس تنت کن اتلیه برو...

هزینه عروسی خیلی بالا میشه من دوس دارم ماشبن داشته باشیم بریم بگردیم تو دوران عقدم هیچ جا نرفتیم بخا ...

هی گلم ماها همیشه باید به خاطر بی پولی از خیلی چیزامون بگذریم خدا بزرگه خودش کمکمون میکنه😔😔😔

سلام سیامک انصاری هستم🤗🤗 از طرف بایا اومدم بگم تا نی نی سایتو سالم پس نگیریم اروم نمیگیگیریم😐😐 یک لحظه از یاد بایا غافل نشید🤕🤕
پس من بعدا حالم خیلی بد میشه چون تازگی خوهرشوهرم عقد کرده اونا گفتن ما صبرمیکنیم تا عروسی بگیریم😂

آره همیشه حسرت به دلم ه مگه اونا چه برتری دارم که روز عروسیشون اینقد شادن ولی من اونجور بود 

چی شد نگرفتید؟ حرف شما درسته ولی اوناییم که خرج میکنن بیشتر از توانشون تو این وضعیت اقتصادی بعد ازدو ...

منکه نتونسم خونه بخرم والا تهرانم خیلی گرونه گزاشتم پول میشم بهش اضافع کردم زدم ب اسم خودم پیشو.اما بازم حسرت داره چ بخای چ نخای اونایم ک پشیمونن عروسی گرفتن و.. خب عروسی نگرفتنو تجربه نکردن نمیدونن چ حسی داره...ک ی عکس از عروسیت نداری