2777
2789
عنوان

درمان جای جوش بدن

2507 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من از نوجوانی تا الان که ۲۷ سالمه درگیر جوش و.جای جوش کمر و.بازو بودم کلی هم دکتر رفته بودم اما جواب نگرفتم تا اینکه تو اینترنت بعد از کلی جستجو با ژل پانژل مواجه شدم با خودم گفتم من که این همه چیز امتحان کردم اینم.روش 

گرفتم حدود یه ماه پیش روزی دوبار ظهر ها و.شب ها کل کمرم رو.از این ژل میزدم بعد یه هفته پوست پشتم خشکه خشک شد البته داخل حمام هم از صابون انتی باکتریال استفاده میکردم و یه دو روز درمیون کیسه میکشیدم اینقد خشک شد که خیلی میخارید و اذیت میکرد تحمل کزدم بعد از دو هفته شروع کردم به نرم کردن پوستم من از روغن بنفشه و کرم مرطوب کننده استفاده کردم بعد پوستای خشک شده ریخت و جای جوش ها به طرز شگفت اوری کم.رنگ شد عرق کاسنی و شاطره هم هر روز دوبار میخورم امیدوارم به دردتون بخوره چون میدونم خیلی ها مثل من دنبال درمان جای جوشن

راستی استفاده از این ژل اصلا تو.نور نباشه حتی نور لامپ مخصوصا اگه برا صورت میزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه صورتم میشه زدش منم هم سن خودتم و از سن ۱۷ سالگی تقریبا تا الان درگیرم جدیدا جاشون رو صورتم میمو ...

ازه میشه زد اما فقط شبا بزن که نور.نخوره بهش همه مراحلی هم که نوشتم انجام.بده تو.روز.هم مرطوب کننده بزن که خشکی صورتت زیاد اذیتت نکنه پوست هاشم.زودتر بریزه

کرم پانژل روزی دوبار؟     اونم کل کمر؟ عزیزم این کرم رو فقط روی جوش استفاده میکنن طریقه ...

من چون جای جوش قدیمی.و.زیاد داشتم اصلا.نمیشد فقط زوی جوش بزنم.باید کلش.رو.میزدم

واسه صورتم میشه زدش منم هم سن خودتم و از سن ۱۷ سالگی تقریبا تا الان درگیرم جدیدا جاشون رو صورتم میمو ...

برای.صورتم.فقط.روی.لک ها جوش ها به صورت نقطه ای.بزن

من چون جای جوش قدیمی.و.زیاد داشتم اصلا.نمیشد فقط زوی جوش بزنم.باید کلش.رو.میزدم

فقط باید روی خود جوش زده بشه،خب اونطوری که پوست رو خراب میکنه 

اگه خودتون روی کتف یا کمرتون دید ندارید بگید کسی براتون انجام بده 

برای جای جوش هم باید از کرم های ترمیم کننده جای جوش استفاده کنید