2777
2789
مثلا به جای کرم پودر سعی کن ضد افتاب بی رنگ بگیری ،،پوستتو با شیر پاک کن تمیز کن و فیس براش داشته با ...

اتفاقا دنبال آبرسان خوبم. ممنون میشم بهم معرفی کنید..یکی از دوستان وچه رو بهم پیشنهاد داد

تاپیک منو بخون عاااالیه واسه روشن شدن پوست  خیلی راهکاره

به نیازمندان کمک کنید خیلی از  نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن  به بچه های کار غذا و میوه بدید       استرس عااامل اکثر بیماری هاست   به تغذیتون اهمیت بدید     اهدا عضو رو تبلیغ کنید    در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است    بخشش   صبر   محبت کردن     را تمرین کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا دنبال آبرسان خوبم. ممنون میشم بهم معرفی کنید..یکی از دوستان وچه رو بهم پیشنهاد داد

من سوپکس استفاده میکنم و خیلی با پوستم سازگاره، رایحه آلوئه ورا و هلو رو استفاده کردم و خیلی راضیم

میتونی بیای خصوصی راهنمایت کنم 

ک خودم دارم از یسری محصولات مراقبتی استفاده میکنم 

من سوپکس استفاده میکنم و خیلی با پوستم سازگاره، رایحه آلوئه ورا و هلو رو استفاده کردم و خیلی راضیم

ماسکه مناسبه پوسته مختلط که مایل به چرب هست چیه؟؟

ببخش اگه سوالاتم زیاد شد😘

میتونی بیای خصوصی راهنمایت کنم  ک خودم دارم از یسری محصولات مراقبتی استفاده میکنم

من زیاد وارد به نی نی سایت نیستم. اگه امکانش هست آیدی تلگرامتون رو بدید عزیزم

ماسکه مناسبه پوسته مختلط که مایل به چرب هست چیه؟؟ ببخش اگه سوالاتم زیاد شد😘

من ماسک مو فقط مارک کدلی رو میشناسم که برای انواع پوست ماسک داره،باز از بقیه که مارکای دیگه استفاده کردن بپرس گلم

من زیاد وارد به نی نی سایت نیستم. اگه امکانش هست آیدی تلگرامتون رو بدید عزیزم

تلگرامم ایدی نداره عزیزم درخواست دوستی بدید ک شمارمو بزارم براتون یا اینکه فردا بهتون ایدی بدم

صرفا که از یه محصول فقط استفاده کنم اشتباهه. شما شستشوی صورتت با چیه؟ چند بار در روز می شوری؟ ضدآفتاب میزنی یا نه؟ از ماسک یا لایه بردار استفاده می کنی؟ اگه هست چند بار در هفته؟ پوست صورتت میشوری نیم ساعت بعد وقتی کاغذ دستمالی به گونه ها و ناحیه تی صورت میذاری می چسبن یا نه؟ به همین سادگی نمیشه کفت چی برات مناسبه.

صرفا که از یه محصول فقط استفاده کنم اشتباهه. شما شستشوی صورتت با چیه؟ چند بار در روز می شوری؟ ضدآفتا ...

من از هیچ کرمی جز ضد آفتاب استفاده نمیکنم در حال حاضر. صورتمم فقط با مایع دستشویی میشورم. میشه لطفا راهنمایی کنید.. 

من از هیچ کرمی جز ضد آفتاب استفاده نمیکنم در حال حاضر. صورتمم فقط با مایع دستشویی میشورم. میشه لطفا ...

خداروشکر که ضدآفتاب استفاده می کنی. اگه ازش راضی باشی حتما استفادش ادامه بده و هر دو ساعت تجدیدش کن.برای روشن تر شدن پوست هم اسکراب هست و هم لایه بردار. ولی قبلش بایستی روتین روزانه ی پوستتو تغییر بدی. فیس واش مرطوب کننده اگه آرایش می کنی میسلار واتر. بعد ضد آفتاب. هر هفته هم اسکراب و لایه بردار. البته هر مارکی خواستین می تونین بگیرین