2777
2789

کلا امروزم شده این

باور کنین راضیم با جاری دوونم هم کلام شم ولی با دوست شارلاتان همسرم ن.تاپیک قبلیامو سر بزن زودی درکم میکنی

شما چطور؟با کیا رفت و امد خونوادکی دارین؟فامیا دوست اشنا.و چرا؟

فقط چند دوست

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا که کروناس هیچ کس

قبلا فقط با اقوام نزدیک

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

خیلیا رو دورشون رو خط کشیدم حتی اگه عزیز ترین کسام و نزدیک ترین کسام بودن

با چن تا از دوستام 🥰

پ ن: مجردم

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

من تک فرزندم و همسرم هم پدر و مادرش شهرستان زندگی میکنن ۲تا خواهراشم که کلا ایران نیستن یه جاری هم دارم که کلا سالی یکبار عید به عید میبینمش، کلا خیلی کم جمعیت و کم رفت و آمدیم

با تمام فامیل های خودم و همسرم با دوستای مشترکمون دوستای که از زمان مجردی داریم و... چون همشون ادمای باشخصیت و پرانرژی و خوش مشرب هستن که بودن کنارشون لذت بخشه منم کلا با همه دوست بودن و جمع و دورهمی خیلی دوست دارم

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...

الان که کروناس ولی قبلا با فامیلا و دوستای همسرم و همسراشون ،هشت تا رفیقن از بچگی باهم بودن تا الان خدایی همشونم باشخصیت و محترمن

یک عدد هشتادو خورده ک تا عید میشه هفتاد و خورده ای...😀با قد 170،میخام کلا سبک زندگیمو تغییر بدم ب امید خدا