2777
2789
عنوان

باورش کنم؟؟؟

278 بازدید | 33 پست

بچه ها من 5 سال بایه آقایی دوست بودم و خب دوتاییمون خیلی سنمون کم بود همین باعث شد یسری مشکلات بوجود بیاد 

شرایطی پیش اومد که خودشو از چشم خانوادم انداخت ازدست منم کاری برنمیومد

ما رابطمونو تموم کردیم ولی از علاقه بینمون واقعا کم نشد

9 ماهه رابطمون تموم شده تقریبا از بقیه باخبر میشدم که خیلی حالش بده و داغونه از خیلی چیزا پشیمونه ولی این باعث نمیشد برم سمتش چون میدونم برم بابام قطعا برخورد بدی میکنه و تازه بهم دوباره اعتماد کردن

چندوقت پیش فهمیدم واقعا چسبیده به کار و جایی مشغول شده خیلی خوشحال شدم براش

ولی حالا بعد این همه مدت دیشب یهو پیداش شد پیام داد ک قول میدم کارکنم و همه چیو درست کنم زندگیم بدون تو معنی نداره و.... 

ویس ک میداد واقعا گریه میکرد خیییلیییی حرف زد منم زبونم قفل شد ازم خواست باورش کنم ولی چیزی نگفتم

اونم ناراحت نشد بلکه گفت تنها هدف زندگیم رسیدن ب توعه و میخوام یجوری پاپیش بزارم درآینده یجوری خوب باشم ک جبران کنه تمام بد بودنامو

بعدشم رفت و دیگه یپام نداد

از دیشب قلبم یطوریه

ببخشید ک طولانی شد

نظر شما چیه؟ 

سلام عزیزم.. چه جور رابطه ای بود که خانواده اطلاع داشتن؟ 

یعنی پدرتون میدونست با ایشون دوستی؟ 

و اینکه چه کاری کرده بود که از چشم خانوادتون افتاد؟ 

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
سلام عزیزم.. چه جور رابطه ای بود که خانواده اطلاع داشتن؟  یعنی پدرتون میدونست با ایشون دوستی؟& ...

مرسی که اومدی و وقت گذاشتی خوندی ممنونم❤️

رابطمون خیلی صمیمی بود تقریبا هرروز یا روز درمیون باهم بودیم از سن خیلی کمم باهم آشنا شدیم

از خانواده فقط مادرم فکرمیکرد درحد حرفه درصورتی ک بیرون میرفتیم

من خانواده ب شدت سخت گیری دارم و رابطمون از طرف من کلا پنهان بود تا بعد 3 سال ک فهمیدن و اتفاقای خیلی بدی افتاد ولی باز ما دوباره برگشتیم بهم و باز بعد 1سال پدرم فهمید

ولی از طرف اون همه خانوادشون درجریان بودن

کلی بخوام بگم ازاول بخاطر وضیت مالی خانوادم مخالف بودن و ایشون یکم تحقیرشد ولی طی دعواهای مختلف باپدرم لفظی دعواشون شد و پدرم ازایشون شکایت کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستگار قبلی منم پشت تلفن زار می زد باورت نمیشه حتی وقتی که بابام گوشی رو گرفت ولی من بخاطررفتار ش گذاشتمش کنار بخدا بهم میگفت من بدون تو نمیتونم زنـدگی کنم و ازین حرفا ،باورت نمیشه ۳ ماه بعد نامرد نامزد کرد   

خواستگار قبلی منم پشت تلفن زار می زد باورت نمیشه حتی وقتی که بابام گوشی رو گرفت ولی من بخاطررفتار ش ...

همشون همینن

پایان آدمی زاد.. . نه از دست دادن معشوق است...    نه رفتن یار...   نه تنهایی...   پایان آدمی زاد از «بی خداییست»

عزیزم با این همه مشکلات به نظرم درست نیست دوباره برگردین به هم اما باز از یه مشاور کمک بگیر تا راه درست بهت نشون بده ، الهی بختت بلند باشه 🙏🏻

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
خواستگار قبلی منم پشت تلفن زار می زد باورت نمیشه حتی وقتی که بابام گوشی رو گرفت ولی من بخاطررفتار ش ...

دمش گرم😐حداقل ب حرمت حرفی ک بهت زده یکسال صبر میکرد😑

ولی این از اینایی نبود ک دائم گریه کنه بار اول بخاطر مریضیم گریه کرد

باردومم دیشب

فک نمیکنی خرمت بین ایشونو پدرتون شکسته شده؟

دقیقا

کل ترسمم از همینه

من چیزی بهش نگفتم جوابی نداشتم یعنی ولی دیشب به خودش ایمان داشت که همه چیو درست میکنه انگار

مرسی که اومدی و وقت گذاشتی خوندی ممنونم❤️ رابطمون خیلی صمیمی بود تقریبا هرروز یا روز درمیون باهم بو ...

خواهش میکنم عزیزم 🌷❤️

اول اینکه توی این بستر نمیشه آدم قضاوت کنه! چون حرفای دو طرف گفته نمیشه! اگه شما وضعیت مالیتون خیلی بالاتره از آقا باشه و با یک سقف درآمدی بزرگ شدی که تفریحات و خوراک و پوشش تون در حد بالایی تأمین بوده و ایشون مثل شما نبوده و الانم اون وضعیت رو نداره! باید کلی فکر کنی که آیا بعد از ازدواج سطح فرهنگ خانواده هاتون بهم میخوره؟ اصطلاحا هم کُفو هستید یانه؟ یعنی از نظر شأن خانوادگی بهم می‌خورید یانه! مثلا شما ممکنه ماهی یه مانتو بخری! ولی بعد ازدواج شاید سالی یکبار بخری! آیا اون قدر ساخته شدی که بسازی و قناعت کنی؟ یا مثلا هرسال مسافرت میرفتی ولی بعد ازدواج تا سالها نشه مسافرت بری آیا میتونی صبر کنی بر وضعیت شوهرت؟ این از این... 

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
دمش گرم😐حداقل ب حرمت حرفی ک بهت زده یکسال صبر میکرد😑 ولی این از اینایی نبود ک دائم گریه کنه بار ا ...

بخدا این حرفایی که برات میزنم واسه ۱۴ سال پیش هس الان ۲ تا بچه دارم ولی یادم میفته آتیش میگیرم از کارهاش

آفرین آره کثافت حیف کمک هایی که بهش نکردم چون هم رشته بودیم خیلی بهش تو کارش کمک کردم خداروشکر ردش ک ...

من به پافشاری بعضی خواستگارا یه تعداد از خاطرخواه ها اعتقادی ندارم خب اونا مسلما چشمشون گرفته میخوان به خواستشون برسن مسلما عر حرفی میزنن بعدش نشد میرن سراغذیکی دیگه 

پایان آدمی زاد.. . نه از دست دادن معشوق است...    نه رفتن یار...   نه تنهایی...   پایان آدمی زاد از «بی خداییست»
عزیزم با این همه مشکلات به نظرم درست نیست دوباره برگردین به هم اما باز از یه مشاور کمک بگیر تا راه د ...

صحبت کردم بامشاور ولی متاسفانه جواب درستی نگرفتم

مرسی عزیزدلم❤️