2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

221 بازدید | 23 پست

همین الان بی بی چک زدم مثبت بود خیلی ناراحتم تو این اوضاع گرونی و کرونا چیکار کنم راهی هست که سقط شه یه بچه دو ساله دارم نمیخواستم دوباره باردار شم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دکترت مشورت کن 

تا زمانی که قلب نداره  روح تو تنش دمیده نشده! 

من با سقط خیلی مخالفم ولی اگر نمیتونی شرایطی رو داشته باشی که کاری کنی که فرزندت آرزو نکنه که کاش بدنیا نمیومد 

پس بهتره الان که زوده جلوی خیلی چیزارو بگیری عزیزم! 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
خدا بهت هدیه داده.کاش میداد ب من

من بچه خیلی دوس دارم ولی شرایط مالیمون خیلی خوب نیست یکم بخاطر اون یکمم چون انتظار نداشت شوهرم باردار باشم شوکه شد بهش گفتم اولش ناراحت شد بعدش خداروشکر کرد بخاطر اون خورد تو ذوقم دعا کن برام منم برات دعا میکنم هر چه زود تر خدا بهت نی نی خوشگل و سالم بده

من بچه خیلی دوس دارم ولی شرایط مالیمون خیلی خوب نیست یکم بخاطر اون یکمم چون انتظار نداشت شوهرم باردا ...

عزیزم روش جلوگیری ات چی بود که خداخواسته باردار شدی؟

من دوتا پسر دارم، شاید به نظرتون عجیب باشه، ولی من یکی از فانتزی هام اینه خداخواسته باردار بشم.🤗🥰❤