2777
2789

سلام  خوشکلا   من  دوست دارم  تو اینستا  اموزش خیاطی به صورت  رایگان بدم ولی نمیدونم  اولش  از کجا شروع کنم    یکم برا فیلم   گرفتن  هم استرس  دارم   حالا  شما  وقتی میخواین  یه   پیج  خیاطی  ودنبال کنید دوست دارید چطوری  باشه  فیلم  یا تصویری؟😛

فیلم باشه

صفحه اولش موضوعش بزرگ رو عکس نوشته شده باشه

مثلا : آموزش نحوه اندازه گیری ، آموزش الگوی آستین و...

بعد تو کپشن هم توضیحات تکمیلی داشته باشه

ادمین پیج پاسخگو کامنتا باشه و...

پیجتو زدی بگو فالوت کنم . من یه پیج دارم فقط پیجای خیاطیو باهاش فالو میکنم

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم احسنت به این کارخوبی که انجام میدین منم خیلی دوس دازم خیاطی یادبگیرم امااینستا ندارم ولی بنظرم به صورت فیلم دقیق باشه بهتره

هر وقت احساس تنهایی کردی به این فکر کن که میلیون‌ها سلول در بدنت شبانه روز کار میکنن👩🏻‍⚕و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن سلامتی توعه 🦋😇
خیلی خوب میشه عزیزم،استرست هم به مرور کم میشه،برنامه زنده نیست که😀منم خیاطی رو تازه شروع کردم،اگه پ ...

میدونم   برنامه زنده  نیست 😂 ولی چون  برای بار اولم  هست   استرس دارم