2777
2789

با سلام. ماجرای یکی از دوستان و میگم لطفاً کمک کنین. یه خانوم بسیار مؤمن و پاک که از قضا بخاطر ازکارافتادگی همسرش سرپرست خانوار هم هست و اون آقا انواع خیانت ها رو در حقش کرده و گندشم درآمده و این خانوم بخاطر بچه های حتی به روی شوهرش نیاورده حالا بعد از ۳۰ و اندی زندگی و چند بار سکته کردن آقا و زمین گیر شدنش و اینکه همه چیزو ون آقا جز یه خونه از دست داده و اونقدر ناسپاسه که تو همین وضعیت که تمام بار زندگی رو دوش اون خانوم محترمه و حتی بخاطر پرستاری ازش دیسک کمر گرفته و انواع مریضی ها ... خیلی راحت به خانومش میگه تو برو از خونم و چرا اینجایی آیا به نظرتون میشه اون خونه رو اگه یه نفر آشنا تو کار املاک پیدا کنه خانومه به نام خودش بزنه چون قولنامه آیه و سند نداره

خدایا به خاطر این حس خوشبختی که بهم دادی ازت ممنونم

اینم بگم که خانومه جز خوبی در حقش هیچ بدی نکرده حتی تمام زندگی رو از اول چرخونده و بی نهایت پاک و مظلومه و چون از نزدیک می‌شناسمش می‌دونم اگه بگم شاید مقاومت کنه میخواستم ببینم مطمین شم بعد بهش بگم چون واقعا حقشه و این خونه فقط اسما بنام اون مرده است ولی در حقیقت چندین برابر این پول رو که نتیجه کار خانومه بوده بر باد داده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قولنامه به اسم هرکسی باشدبایدامضاکنددراصل بایددوطرف باشند

خب آقاهه امضای ساده ای داره و راحت میشه حلش امضا کرد

خب کسی نمی‌فهمه طرف املاک آشناست و اون آقا هم که زمین گیره کی میفهمه

کافیه چند سال دیگه رو بشه .یا آقا قصد فروش کنه .هر دوطرف مجرم می شن .

چون توی نزدیکان دیدم حتی پیش کسی رفتن که مهر قاضی جعل می کرد ولی بعد چند سال رو شد و حبس و جریمه بهشون خورد .

کافیه چند سال دیگه رو بشه .یا آقا قصد فروش کنه .هر دوطرف مجرم می شن . چون توی نزدیکان دیدم حتی پیش ...

خب ببینین چجوری ممکنه لو بره اون آقا که کلا تعطیله بچه ها هم طرف مامانه آمد یعنی ممکنه موقع فروش چه مسئله ای پیش بیاد که لوبره یه کم باز ترش میکنین

نکنن .حتی از نظر شرعی هم درست نیست . بسپارن دست خدا . و من موندم ای ن خانمهای خوب و با وقار چرا گی ...

بخدا والله. اینقدر واکه که هر کی یه بار میبینش فقط به حالش تأسف میخوره خیلی آروم و منطقی هم هست ولی واقعا شرایطش بده طفلک خیلی دلم میخواد یه کاری کنم براش که به که دلگرم بشه

خب ببینین چجوری ممکنه لو بره اون آقا که کلا تعطیله بچه ها هم طرف مامانه آمد یعنی ممکنه موقع فروش چه ...

تا حدودی من اطلاع دارم .

خوب اگر ایشون همه جوانب رو سنجیده شاید بشه .شاهد ها ....اثر انگشت ..‌

البته به نظرم کاملا حق این خانم هست .

اگرم گرفت نوششششش جونششششش 

تا حدودی من اطلاع دارم . خوب اگر ایشون همه جوانب رو سنجیده شاید بشه .شاهد ها ....اثر انگشت ..‌ ...

آره یعنی باورت میشه گاهی از فکرش خوابن نمی بره یعنی فقط اسمی خونه برا آقاس درصورتیکه تمام اون خونه و وسایل حاصل دسترنج خانومست

تا حدودی من اطلاع دارم . خوب اگر ایشون همه جوانب رو سنجیده شاید بشه .شاهد ها ....اثر انگشت ..‌ ...

با گرفتن وکالت تام هم می تونن کاملا قانونی خونه رو به نام خودش بزنه .

یه جوری وکالت ازش بگیرید این جوری از نظر قانونی هم گیر نمی افتید 

وکالت تام 

آره یعنی باورت میشه گاهی از فکرش خوابن نمی بره یعنی فقط اسمی خونه برا آقاس درصورتیکه تمام اون خونه و ...

موندم چرا بعضی از زنها اینقدر خودشونو فدا می کنن .

اونم فدای افرادی که قدر دان نیستن 

با گرفتن وکالت تام هم می تونن کاملا قانونی خونه رو به نام خودش بزنه . یه جوری وکالت ازش بگیرید ا ...

اینم میشه ولی بعید می‌دونم اون آقا وکالت بده متأسفانه