با سلام. ماجرای یکی از دوستان و میگم لطفاً کمک کنین. یه خانوم بسیار مؤمن و پاک که از قضا بخاطر ازکارافتادگی همسرش سرپرست خانوار هم هست و اون آقا انواع خیانت ها رو در حقش کرده و گندشم درآمده و این خانوم بخاطر بچه های حتی به روی شوهرش نیاورده حالا بعد از ۳۰ و اندی زندگی و چند بار سکته کردن آقا و زمین گیر شدنش و اینکه همه چیزو ون آقا جز یه خونه از دست داده و اونقدر ناسپاسه که تو همین وضعیت که تمام بار زندگی رو دوش اون خانوم محترمه و حتی بخاطر پرستاری ازش دیسک کمر گرفته و انواع مریضی ها ... خیلی راحت به خانومش میگه تو برو از خونم و چرا اینجایی آیا به نظرتون میشه اون خونه رو اگه یه نفر آشنا تو کار املاک پیدا کنه خانومه به نام خودش بزنه چون قولنامه آیه و سند نداره
خدایا به خاطر این حس خوشبختی که بهم دادی ازت ممنونم
اینم بگم که خانومه جز خوبی در حقش هیچ بدی نکرده حتی تمام زندگی رو از اول چرخونده و بی نهایت پاک و مظلومه و چون از نزدیک میشناسمش میدونم اگه بگم شاید مقاومت کنه میخواستم ببینم مطمین شم بعد بهش بگم چون واقعا حقشه و این خونه فقط اسما بنام اون مرده است ولی در حقیقت چندین برابر این پول رو که نتیجه کار خانومه بوده بر باد داده
نکنن .حتی از نظر شرعی هم درست نیست . بسپارن دست خدا . و من موندم ای ن خانمهای خوب و با وقار چرا گی ...
بخدا والله. اینقدر واکه که هر کی یه بار میبینش فقط به حالش تأسف میخوره خیلی آروم و منطقی هم هست ولی واقعا شرایطش بده طفلک خیلی دلم میخواد یه کاری کنم براش که به که دلگرم بشه