2777
2789
عنوان

توروخدا بگین چیکارکنم

94 بازدید | 8 پست

یکسال و...عقد کردم خونه مادرشوهرمم،خانوادم ی شهردیگن منم چون تواین شهرمیرم سرکار خونه مادرشوهرمم شوهرمم میکه تاعروسی نکردیم نمیتونیم بریم خونه خودمون چون باید خونه اجاره کنه میگع ندارم پدرش گفت من میدم اونم باقهر من، هنوز خبری نیست،مادرشوهره تو سینک ظرف دماغ میگیره اون دندون مصنوعیشو میشوره من حساسم حالم بدمیشه ب شوهرم بگم مستقیم بهشون میگه،چیکارکنم؟؟؟کارمو ول کنم برم شهرخودم چ میدونم کرونا کی میره خسته شدم ازین وضع لباسام این وسط ریخته جا ندارن خونشون هروز میاد تو اتاقم مدل خونه عوض میکنه چمدونم و میگرده هوووفففف 

عزيزم، شرايطت سخت و دشواره، اما خب خونه خودشونه، شما نميتونى ازشون بخواى كه نرمال رفتار کنن متاسفانه، بهتره اگر پس اندازی دارید هرچند یه جای کوچیک رهن کنیدو برید سر زندگیتون. اگه هم امکانش نیست برگردید خونه پدرتون. 

و بازهم در غیر این صورت این شرایطو تحمل کنید دیگه...

شبى كه ستارگانش را فراموش ميكند..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم، شرايطت سخت و دشواره، اما خب خونه خودشونه، شما نميتونى ازشون بخواى كه نرمال رفتار کنن متاسفانه ...

😔😔😔خونه خودشونه ولی حق داره وسایلای منو بگردن

قبل از عقد هم توی اون شهر کار میکردی؟ کجا میموندی؟ 

عروس ما هم شهر ما دانشجو بود ۵ ماه اومد خونه ما موند به کلی از چشم همه افتاد . متاسفانه کار اشتباهیه خونه‌ی مادرشوهر موندن

اگر امکانش هست یا خوابگاه بمون یا برگرد خونه پدرت

قبل از عقد هم توی اون شهر کار میکردی؟ کجا میموندی؟  عروس ما هم شهر ما دانشجو بود ۵ ماه اومد خو ...

نه تازع یماهه رفتم سرکار،شوهرم اصرارکرد وکرنه نمیموندم