2777
2789
عنوان

بی اختیاری در مدفوع

8000 بازدید | 97 پست

دلم میخواد همین الان بميرم جلو شوهرم آبروم رفت 😭😭😭😭

حامله ام همش یبوست وحشتناک میگیرم... کلی ملین مصرف کردم درست شد حالا یکدفعه بی اختیاری گرفتم و گند زدم ب همه چیز شوهرمم بود😭😭😭😭😭 تا آخر عمر ذهنیتش بهم عوض میشه... آخه چرا اینجوری شد... 😭😭😭 نکنه دوباره تکرار بشه چیکار باید بکنم😭😭😭😭

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مقصر نیستی تو اصلا خجالتم نکش همه مدفوع میکنن جیز غیرعادی نیس حتما درکت میکنه که مشکل داشتی برودکتر

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰