2777
2789
عنوان

به نظرتون اعتماد کنم؟

77 بازدید | 22 پست

دوستان سلام

شوهرم یک باغ خارج شهر خرید. باغ که نه باغچه 500 متر. یک سویت کوچیک 70 متری هم توش داره. به شوهرم گفتم بیا حیاطشو بدین برامون طراحی کنن یک باغ خوب و خوشکل داشته باشیم واسه آخر هفته ها. قبول کرد اما می خواد بده به دوستش که براش طراحی کنه. دوستش رشتش عمرانه ولی کار معماری و طراحی داخلی و ... انجام می ده. راستش واسه خونه یک بار ازش کمک گرفتیم ولی اصلا راضی نیستم. شوهرم قبول نمی کنه کارش بده می گه شرایط مالی ما و خونمون باعث شد اینجوری بشه و از رو کاتالوگا نمی شه انتظار داشت.... ولی خواهر خودم با بودجه کمتر داد بیرون براش طراحی کردن خیلی خوشگل تر و شیک تر شد. خلاصه کنم اصلا دوست ندارم بدیم به اون. کلی با هم سر این موضوع بحث کردیم. آخرم قبول نکرد. تا اینکه رفتیم باغ پسر داییم مهمونی. خیلی باغشون خوشگل شده بود. مثل خارجی ها بود. شبیه  این باغهای ساده ما که فقط ردیف درخت میوه و یک دونه آلاچیق بود نبود. واقعا خوشگل بود انگار توی پارک بودی.پر از منظره های خوشگل. ازش پرسیدم کجا دادین طراحی کردن گفت دادیم به یک شرکت اینترنتی برامون طراحی کردن. (یعنی اصلا نیومده بودن زمینو ببینن همین طوری نقشه باغ براشون ایمیل کردن اونا هم براشون طراحی کردن) گفت اول شرکت طراحی کرده و طرح رو فرستاده بعد اینا پول رو دادن!!! من کلی تعجب و اینا رفتم به همون سایت اطلاعاتشو خوندم. با خودم گفتم منم به اینا می دم اگر خوب نبود بهشون پول نمی دیم دیگه. ولی توش نوشته بود اگر زمینتو زیر 600 متر باشه باید نصف پولو اول بدین! شوهرم از باغ پسر داییم خیلی خوشش اومد اما از لج که به دوستش بده می گه تو نصف پولو بده اگه خوب بود من همشو می دم اگر بعد بود پولت بپره که دیگه با من یکی بدو نکنی. حالا به نظرت اعتماد کنم و نصف پولو بدم؟

این سایت اون شرکت:

http://landscape3design.blogfa.com/?

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر پول میگیرن؟ 🤔

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

وای خودمم موندم از دیروز دارم فکر می کنم. بدتر از ، از دست دادم پولم آبروم پیش شوهر لجبازمه   & ...

والا من کلا از کارای نتی زیاد میترسم بالاخره ادم هم باید احتیاط کنه ب نظر من ن ب اون سایت بدین ن ب دوستش بگردید تو شهرتون یکیو ک کارش درسته انتخاب کنید

والا من کلا از کارای نتی زیاد میترسم بالاخره ادم هم باید احتیاط کنه ب نظر من ن ب اون سایت بدین ن ب د ...

اونو که اصلا شوهرم قبول نمی کنه. بیرون هم قیمتشون خیلی بالاست. هم همون اول باید کل پولو بدیم. اصلا یک دلیلی که شوهرم گیر داده به دوستش اینکه قسطی باید پول بدیم. ولی این پولش خیلی کمه. دوستش می خواد دو تومن بگیره ازمون . این یک چهارم اونه. اگر زمینمون بالای 600 متر بود که حتما می دادم . اول طراح می دادن بعد من پول می دادم اما حالا داستان گیره . از دست دادن پولم اگر طرح خوب نباشه مثل پتک می شه رو سرم که شوهرم همه جا بگه سرمو کلاه گذاشتن با یک طرح بد. شوهرم می گه باغ پسر داییت خوب شد چون باغشون بزرگه . 3000 متر بود.باغ مارو هیچ کار نمی تونه بکنه جز یک حوض و باغچه.

واسه زمین ما 500 تومان می گیرن. که اول باید 250 بدم. پولش چیزی نیست ولی اگر اشتباه کنم دیگه شوهرم کل ...

نمونه کارشونو‌ دیدین که هردوتون، خوشتونم اومده.

باهاشون صحبت کن که مثلا دوس دارید چی و چی توی باغتون باشه، چه مدلی بیشتر دوس دارین؟ که توی طرحی که میدن در نظر بگیرن.

من شوهرم خودش طرح خونه باغمون و محوطه شو ریخت. من گفتم دوس دارم مسیر از در اصلی تا در خونه باغ سنگ فرش باشه، تو اینترنت و این ور و اون ور نگاه کرده بود یه مدلایی دیده بود خوشش اومده بود، کل محوطه و نمای ساختمون رو سنگ فرش کرد. خدایی قشنگ هم شده واقعا 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اونو که اصلا شوهرم قبول نمی کنه. بیرون هم قیمتشون خیلی بالاست. هم همون اول باید کل پولو بدیم. اصلا ی ...

خب بنظرم همون بدید ب دوستش بالاخره ریسک اون کار رو هم باید در نظر بگیری بعدشم دل ادم ک خوش باشه مهم نیست جاش چجوری باشه

من بودم کاری نداشتم مینداختم تو زمینه خوده شوهرم ی طرح ساده تر و قشنگ تر انتخاب میکردم تا دوست شوهرم ...

وای نه. حیفم می یاد. همین که خونمونو خراب کرد مثل آینه حسرت جلومه کافیه. به نظرت یواشکی پول بدم بهش هیچی نگم اشکال شرعی داره؟