2777
2789
عنوان

غذام تنننند شده چیکارکنم

619 بازدید | 66 پست

دیشب سوپ جو گذاشتم چقدر خوب شده بود..شوهرم اینقد دیر اومد اخرش وسوسه شدم گفتم بذار یکم سس کچاپ تند بزنم بهش خوشمزه تر بشه(تو ی برنامه اشپزی خانم گل اور ک معروفه تو تی وی ب خانه برمیکردیم میگف یکم سس تند بزنید خوشمزه میشه)اینی ک من زدم فقط یه قاشق چایخوری بود تو ی سوپ ک برای ۴نفر درست شده بود.اینقددددر تند شد ک حد نداره..هرچقدرم ابغوره و ابلیمو ریختم ترش شد ولی تندیش نرفت..دوباره امروز کلاااا ابجوش ریختم ی عااالمه و گذاشتم دوباره جوشید و جا افتاد و جو ریختم مجدد.ولی از دیشب اینقدز اب جوش تازه ریختم توش هنوز ک هنوزه تنده تنده ..چیکارش کنم؟؟

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

فکر کنم نوشابه  باید بریزی. تو نت بزن ببین چی خوبه 

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب زمینی 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

من سرکه سفید شنیدم بریزی درست میشه

لطفا برا سلامتیه داداش محمدم دعا کنید.انشالله تا آخر ماه رمضان سلامتیشو به دست بیاره.خدایا خودت به جوونیش رحم کن.تو که خودت میدونی چقدر تو زندگی حسرت کشیده الان که داره جهازشو اماده میکنه این حقش نیست بزار یکم از دلخوشی های زندگی سهم داشته باشه😔😔😔😔
دوباره درست کن

گفتم ک دوباره جو تازه ریختم و کلییییی ابجوش تازه از دیشب داره قل میخوره هنوز تندیش نرفته..

من این بلا سرم اومد برای ابگوشت پدر شوهر مادرشوهرم خونمون بودن بعد من از رو طرزتهیه نازگل درست کردم گفته بود یه قاشق چایی خوری فلفل سیاه بریزید من نوک قاشق ریختم با این حال هرچی ابشو عوض کردم هرچی ابلیمو ریختم فایده نداشت فقط ابگوشتم خراب شد.توم دستکاریش نکن همینجور بخورید بره

تو که وقت داشتی  از عصر یکی دیگه درست میکردی  الانم به نظرم نمیتونی کاری کنی

اخه حیفم اومد..سبزی تازه هویج تازه کلی خوب شده بود...حیفم اومد بریزم دور اندازه چهارتا ادم درست کردم...گفتم شاید دوبرابرکنم ابشو‌خوب بشه نشد م نشد