2777
2789
عنوان

درد و دل

72 بازدید | 14 پست

سلام دوستان وقت همگی بخیر من تازه عضو شدم و میخوام ی جریانی رو تعریف کنم ینی میخام درد و دل کنم..من با ی پسری دوست بودم سه سال پیش با هم بودیم جدا شدیم اما بعد دو سال دوباره با هم دوست شدیم ۸ماهه ک تقریبا با هم بودیم قهر و آشتیم داشتیم همش..تا اینک یه چند وقتی میشه حس میکردم عوض شده ولی بهش ک میگفتم میگف ن..حتی بهش میگفتم بیا جدا بشیم میگف ن این حرفا رو نزن و ما با همیم و از این حرفااا...تا اینک دو هفته پیش دیدم خوب نشده دوباره بهش گفتم جدا شیم اونم گفت بعدا حرف میزنیم راجبش فعلا تا چند روز بهم پیام نده..منم گفتم باشه بعدم بلاگم کرد..دیدم پیام نداد امروز بعد چند روز من بهش پیام دادم گفتم خیلی دروغگویی تو با کسی هستی ولی ب من دروغ میگی..گفتش اره من دارم ازدواج میکنم..گفتم پس چرا ب من نگفتی وقتی میگفتم جدا بشیم میگفتی ن..گفت چون میخاستم تو رو هم داشته باشم..گفت الانم اگ بخای بازم با هم باشیم در حد پیام..منم گفتم ن..دیگ منو سوزوند خیلی سوزوند عکس اونو هم فرستاد گفت دوسش دارم عاشقشم قشنگ معلوم بود ک داره منو میسوزونه..منم دیگ باهاش خدافظی کردم بلاگش کردم..الان نمیدونم ی جوریم دلم میخاد همه چیو فراموش کنم یا با کسی حرف بزنن درد دل کنم..شما هام اگ تجربه دارین یا ن لطفااا بازم نظر بدین..

عشقم باور کن درسته سخت میگذره ولی زود میگذره فقط برات تجربه باشه از این به بعد به حس ششمت اطمینان کن برات آرزو میکنم زودی دلت دوباره شاد شه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

اب واب از دست این ادما چقد بیرحمانه دل کسیو میشکونن فدای سرت عزیزم چی نهمتر از خودته نذار همچین ادم‌پستی حالتو خراب کنه و خدارو شک کن زود از زندگیت ببرون رفت خیلی اتفاقای خوب قراره واست بیفته روزاتو تلخ نکن لخاطر چیزی ک ارزش نداره فقط به فور خوشحال کردن و موفقیت خودت باش❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقم باور کن درسته سخت میگذره ولی زود میگذره فقط برات تجربه باشه از این به بعد به حس ششمت اطمینان کن ...

اره سخته واقعااا خیلی دلم میخاد با یکی حرف بزنم دلم ب خودم میسوزه

اره سخته واقعااا خیلی دلم میخاد با یکی حرف بزنم دلم ب خودم میسوزه

بگو جانم خودت رو همینجا سبک کن ولی گیر نده دنیا که به آخر نرسیده دلت به حال اون دختر بیچاره بسوزه داره با همچی آدمی عروسی میکنه به تو گفته در حد پیام با هم باشیم مطمئن باش سر سال نشده به اون بنده خدا هم خیانت میکنه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
اب واب از دست این ادما چقد بیرحمانه دل کسیو میشکونن فدای سرت عزیزم چی نهمتر از خودته نذار همچین ادم‌ ...

اره و اولین بارشم نبود ک دلمو شکست اما هر دفعه اومد ک آشتی کنه من دیونه خام حرفای عاشقانش میشدم اشتی میکردم..اصلا این دفعه اخر ک اومد فک نمیکردم دوباره همچنین کاری کنه دیگ گفتم خوب شده..

بگو جانم خودت رو همینجا سبک کن ولی گیر نده دنیا که به آخر نرسیده دلت به حال اون دختر بیچاره بسوزه دا ...

اره همچین چیزی گفت..میدونم شاید سالها بعد ب این حال و روزم بخندم ولی الان واقعا خیلی گرفتم اینقدر گریه کردم چشام پف کرده..همش حرفاشو پیاماش جلو چشمامه کسی ک میگف من قسم خوردم ک ولت نکنم چطور با من همچین کاری کرد..دلم میخاد حافظمو از دست بدم ک هیچی یادم نیاد

اره همچین چیزی گفت..میدونم شاید سالها بعد ب این حال و روزم بخندم ولی الان واقعا خیلی گرفتم اینقدر گر ...

عشقم دوست داشته که تا لحظه آخر نگهت داشته و خواسته باز هم پیام بازی کنین یعنی انقدر با ارزشی ولی خوب ببخشیدا ذاتش خراب بوده گریه هات برای یه شب بعدش با دوستات حمع شو برو آرایشگاه قیافت رو یه تغییر باحال بده سر ماه مطمئن باش حالت عوض شده هیچ شاید آدم تازه هم تو زندگیت باشه

عشقم دوست داشته که تا لحظه آخر نگهت داشته و خواسته باز هم پیام بازی کنین یعنی انقدر با ارزشی ولی خوب ...

اره ولی چ فایده منو واسه ازدواج نمیخاسته..برا خوشگذرونی بودم همین..چون گفت من این دختره رو دوسش ندارم عاشقشم میخاس حرصمو در بیاره ک اورد...اما این وسط من واقعا عاشقش شده بودم با اینک هیچی نداشت و خیلیارو ب خاطر اون کنار زدم..بازم مرسی از شما عزیزم خدا کنه ی جوری عاشق یکی بشم ک این پسره یادم بره

اره ولی چ فایده منو واسه ازدواج نمیخاسته..برا خوشگذرونی بودم همین..چون گفت من این دختره رو دوسش ندار ...

قطعا عزیزم دنیا انقدر کوچیک نیست که فقط همین آدم باشه 😍😍😍

اره و اولین بارشم نبود ک دلمو شکست اما هر دفعه اومد ک آشتی کنه من دیونه خام حرفای عاشقانش میشدم اشتی ...

ناراحت نباش زجان همه چیزو حل مبکنه یه مدت دیکه حتا یادت نمیاد ناراحت بودی