2777
2789
عنوان

شما چند سالگی ازدواج کردید تو خونه پدری کار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 36 پست
من سی سالگی ازدواج کردم قبلش دور درس و دانشگاه و سرکار بودم ولی چون مامانم شاغل بود من کنار درس و کا ...

عزیزم خوشبخت بشی پس یه ساله ازدواج کردی 

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا
منم مثل تو ازنوجوونی اشپزی میکردم 😍

منو خواهرم خیلی گند میزدیم،یه برنامه اشپزی هم بود وحی نازل شده بود هرچی درست میکنه ما هم درست کنیم😬ولی مامانم قربونش برم هیچچچ وقت دعوامون نکرد و با خرابکاریهامون میساخت😁میگفت اینقدر میکنید تا یاد بگیرید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه دختر ۱۹ سالم اصالتا افغانم مادرم رفته بود مسافرت کل کارای خونه رو دوش من بود غذا ظرف جمع و جار ...

آفرین عالیه همینجوری خوبه دیگه انشاالله خوشبخت بشی

منو خواهرم خیلی گند میزدیم،یه برنامه اشپزی هم بود وحی نازل شده بود هرچی درست میکنه ما هم درست کنیم😬 ...

منم ازمون وخطا وسوختگی وسوانح زیاد انجام دادم 😂😂😂

خدایا داده ونداده ات راشکر
من دقیقا مثل شما، ۲۹ سالگی عقد کردم، الان ۳۰ سالمه و هنوز نامزدم، البته عید ایشالا میرم خونه خودم ه ...

عالیه آفرین منم عید میرم سر خونه زندگیم خوشبخت ترین باشید

من ۲۱سالمه میشه گفت توخونه هیچ کاری نمیکنم امااشپزیم خیلی عالیه وخودم تنهایی چون دوس داشتم غذامیپختم الانم بابام وفامیلامون میگن دستپختت بهترازمامانته(:

بجزاشپزی اونم هرازگاهی هیچ کاری نمیکنم حتی رخت خابمم مامانم جمع میکنه ولباسامومیشوره وبقیه کارا/:

وقتی چشم امیدت به خدا باشه هیچ چیزاونقدرعجیب نیس که پیش نیاد(:💕🌱

23 

دانشگاه بودم و وقتی میومدم مامانم دلش نمیومد ازم کار کنه.

خواهرای دیگم بود 

ولی منم هر از گاهی جارویی ناهاری میلی میپختم

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
من ۳۱ عقد کردم،مامانم شاغل بود دو تا دختر بودیم برادرمم نگه میداشتیم،از ۱۵ سالگی اشپزی میکردم،درسم ...

خیلی خوبه اینجوری من خودم ب مامانم میگفتم چرا بقیه نکنن همینجوری یهو دعوا میشد مامانمم طفلک دیگه هیچوقت اصلا نمیگفت کار کنید 

منم کاری نمیکردم و اشپزیو بعد عروسی شروع کردم. من ۱۹ عقد کردم الانم دیر نشده از فردا شروع کن

بیشتر عذاب وجدان که چرا انقد خوردم و خوابیدم 

ببخشید...خیلی خیلی ببخشید میپرسم... الان راضی هستی از اینکه 29 ازدواج کردی؟.... یا دوست داشتید زودتر ...

خیلی پشیمونم چرا زودتر ازدواج نکردم و الان تو سی سالگی تازه باید منو همسرم زندگی رو شروع کنیم همسرمم همسن منه 

چهار نفرید بقیه مجردن یا ازدواج کردن اگه نکردن که باید کمک کنید همتون به مادرتون

نه مجردن اونا ازم کوچکترن یکی نه سال یکی سیزده سال یکیم چهار سال