2777
2789
عنوان

انگیزہ میخوام 😐کمکم کنید

233 بازدید | 47 پست

۲ روز درس نخوندم کہ کلا استراحت کنم 

قبلش روزی ۶ ساعت برنامم بود 

الان امروز ۲ ساعتم نخوندم تا الان😐

ھلپ می😐

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشک هایی که پس از هر شکست میریزی همون عرق هاییه که بعد هر تلاش نریختی 

خالا خودت انتخاب کن اشک !!یا یکم عرق ویه عمر سربلندی🖐

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
هم دردیم منم برنامه ریزی  کردم ولی امروز هیچی نخوندم از فردا بکوب درس میخونم

رشتت چیہ 

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
اشک هایی که پس از هر شکست میریزی همون عرق هاییه که بعد هر تلاش نریختی  خالا خودت انتخاب کن اشک ...

پوکوندیم😐دمت گرم

روزی چن ساعت میخونی؟کنکوری هستی؟

خودتم بگو لطفا 

هم دردیم منم برنامه ریزی  کردم ولی امروز هیچی نخوندم از فردا بکوب درس میخونم

ب نظرت برای تیزهوشان ششم ب هفتم چند ساعت باید درس خوند؟دوستان شمام بگید؟

دلبر ناب دلم