2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 37 پست
یه عالمه میره بالا یه کوچولو میاد پایین.به این پایین اومدن نمیگن که.ولی فعلا همین قیمت میمونه.فوقش10 ...

کو ۱۰۰ تومن دختر من هرگرم ۳۰۰ ضرر کردم آخرای شهریور خریدم با اجرت اینا گرمی ۱۵۰۰ خریدم 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عه از کجا میدونی

گفتن به خاطر جنگایی که ترامپ و هواداراش راه انداختن طلا جهانی میره بالا و حتما رو قیمت ایران هم تاثیر داره 

حالا چند روز که بگن بایدن بیاد خوب میشه کمش کردن که بگن تاثیر داشته

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
بابای منم حدود بیشترین قیمت خرید 1500 که بود انگار

منم قلبم درد میکنه به خدا 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
گفتن به خاطر جنگایی که ترامپ و هواداراش راه انداختن طلا جهانی میره بالا و حتما رو قیمت ایران هم تاثی ...

اره بایدنن اومد این شد اه ولی همه میگن بازم کاهشه

کو ۱۰۰ تومن دختر من هرگرم ۳۰۰ ضرر کردم آخرای شهریور خریدم با اجرت اینا گرمی ۱۵۰۰ خریدم 

منم 1100بود عوض کردم که 1300دراومد.ولی الان انگار1200شده.مگه میخای بفروشی؟الان بفروشی ضرر میکنی البته اگه لازمته که جونت سلامت

من به دردهایم میگویم هییییس🤫🤐
فدای سرت عزیزم نگهشون دار طلا طی زمان ارزشش میره بالاتر

آخه باید بفروشم لازمهه😭

منم 1100بود عوض کردم که 1300دراومد.ولی الان انگار1200شده.مگه میخای بفروشی؟الان بفروشی ضرر میکنی البت ...

لازممه اره 😔کاش فقط پول خودشو در میاورد نه این همه ضرر

استاتر مگه چند گرم خریدی؟

۱۶ گرم

خدا کنه کم شه ما که از خدامونه 

اره ایشالا