2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا؟ شما زیاد دیدین؟ 

بله عزیزم.زیاد دیدم.یکیش دوستم شوهرش شماله خودش مشهد جدا شد شوهرش بچه۵سالشو نداد گفت نمیدم رنگشم نمیزارم ببینی.حالا بعد ۳ماه تلفن و تلفن کشی که برگرد بیا.حداقل بیا بچه رو ببین دوستمم میگه نه.بچه رو نمیخوای برو بده دادگاه بیام بگیرم.

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن

مواردی که من دیدم متاسفانه اگر از روی لجبازی باشه بچه رو با کمک خانواده و همسر جدید حتی تحت شرایط بد بزرگ می کنن اما به زن نمی دن.

بنابرین رو این حساب نکنید. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
مواردی که من دیدم متاسفانه اگر از روی لجبازی باشه بچه رو با کمک خانواده و همسر جدید حتی تحت شرایط بد ...

همسرم با مادرش قطع رابطه است، خواهرم نداره، تو فاز ازدواجم نیست ، ولی رو لحبازی میگه جدا بشیم و پسرم با منه، میبرمش پیش مادرم! در حالیکه قهرن با هم

مواردی که من دیدم متاسفانه اگر از روی لجبازی باشه بچه رو با کمک خانواده و همسر جدید حتی تحت شرایط بد ...

نه عزیزرم.الان دیگه هیچکس حوصله بچه خودشم نداره.شاید یه مدت بچه رو با لجبازی دعوا مهربونی نگه دارن ولی اخرش بچه برمیگرده.چون مرد اصلاا تواناییشو نداره.مگر عاشق بچش باشه و تمام وقتشو بزاره واسه بچه

نه عزیزرم.الان دیگه هیچکس حوصله بچه خودشم نداره.شاید یه مدت بچه رو با لجبازی دعوا مهربونی نگه دارن و ...

من مواردی که خودم دیدم رو گفتم عزیزم، شما ممکنه تجربه تون متفاوت باشه. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
همسرم با مادرش قطع رابطه است، خواهرم نداره، تو فاز ازدواجم نیست ، ولی رو لحبازی میگه جدا بشیم و پسرم ...

پسرتون چند سالشه عزیزم؟ چون تا هفت سالگی قانونا حضانت با مادره.

اگر قطع ارتباطه احتمالا نمی تونه پس. البته اگر بالای هفت ساله و از پس کارهای اولیه ی خودش برمیاد فرق داره و شاید بتونه. 

نه عزیزرم.الان دیگه هیچکس حوصله بچه خودشم نداره.شاید یه مدت بچه رو با لجبازی دعوا مهربونی نگه دارن و ...

مطلقا شوهر من برای بچه وقت نمیزاره، یه پارک نمیبره الان! به بازی! ده روز نیاد خونه بچه سراغش رو نمیگیره، الان میگه بریم جدا بشیم برو خونه بابات، بچه هم که میبرم!

متاسفانه ۸/۵😭😭😭😭

خب پس قانونا تا سن بلوغ می تونه پیش پدرش باشه... یعنی پونزده سالگی. بچه ی ۸ ساله هم نگهداریش مثل بچه ی دوساله سخت نیست.

واقعا قانون غیرعادلانه ایه. خیلی متاسفم. البته اگر همسرت مشکلاتی مثل اعتیاد و... داره احیانا می تونی تو دادگاه مطرح کنی و اگر قاضی تشخیص بده مصلحت طفل در اینه که با پدر نباشه حضانت رو می دن به شما. البته احتمالش کمه :(

خب پس قانونا تا سن بلوغ می تونه پیش پدرش باشه... یعنی پونزده سالگی. بچه ی ۸ ساله هم نگهداریش مثل بچه ...

ظاهرش عالیه، آروم و موجه، اخلاقای تند هم نداره، ولی قرص بی ۲ مصرف میکنه سالهاست و کلا بیحس و حاله، مطلقا توجه نمیکنه به بچه، بچه ام اصلا احساس نمیکنه پدر داره واقعا

ظاهرش عالیه، آروم و موجه، اخلاقای تند هم نداره، ولی قرص بی ۲ مصرف میکنه سالهاست و کلا بیحس و حاله، م ...

قرص بی ۲ رو نمی دونم چیه. به عنوان مخدر حساب میاد و تو ازمایش معلوم میشه یا با نسخه ی پزشکه؟

متاسفانه معمولا به همون ظاهر توجه می کنن یعنی چون قانونا حق پدره مادر باید بتونه ثابت کنه که پدر یه مشکل جدی داره وگرنه می دن به پدر.

مطلقا شوهر من برای بچه وقت نمیزاره، یه پارک نمیبره الان! به بازی! ده روز نیاد خونه بچه سراغش رو نمیگ ...

عزیرم پسرت میتونه خودش انتخاب کنه چون ۷سالش رد شده.بدون دلیل میگه بریم جدا بشییبم.شما میخوای جدا بشی.یا داره زورت میکنه؟