2777
2789

بچه ها من کلی علایم دارم ،یه روز به موعدم مونده،دیروز یه بی بی زدم یه هاله ی خیلی خیلی کمرنگ انداخت ،به نظرتون امروز ازمایش بدم نشون میده؟

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نشون میده 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

یکی دوروز صبر کن انشالله ک بارداری ،دوروز دیگه باز تست بزن باخیال راحت برو

کمر درد دل درد سینه درد حالت تهوع سر درد سرگیجه همه چی دارم شک دارم واقعا،دعا کنین مثبت باشه

کمر درد دل درد سینه درد حالت تهوع سر درد سرگیجه همه چی دارم شک دارم واقعا،دعا کنین مثبت باشه

انشالله مثبته بهش کمتر فکر کن فکرکردن بهش باعث استرس میشه ک بدترین چیزه،منم مث شمام هردفعه هم کلی توهم بارداری میزدم ،برامنم دعا کن انشالله ک از شما مثبت باشه ،اگه نوک سینه هات درده طوری ک دستت بهش میخوره دردت میاد شک نکن

انشالله مثبته بهش کمتر فکر کن فکرکردن بهش باعث استرس میشه ک بدترین چیزه،منم مث شمام هردفعه هم کلی تو ...

انشاالله خدا به همه منتظرا یه نی نی سالم و صالح بده ماهم تو اونا،خدا کنه توهم نباشه ،توکل به خدا هرجی خیره