2777
2789

https://gahvare.net/i/5ffa7d1d9caa5

خیلی برنامه خوبیه خیلی ب دردم میخوره من هفته ششم بارداری ام و مطالبش واقعا مفیده هم مشاور داره هم دکتر هم از بقیه مامانا میتونی سوال بپرسی و کمکت میکنه تو این دوره ک هستی چی بخوری چی نخوری جنینت ب چ مراحلی رسیده خیلی عالیه بچه ها دانلود کنید و عضو شید

ما ب غیر از تو نداریم تمنای دگر❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم من عضو شدم تو هفته ششم بارداری ام خیلی خوبه از نی نی سایت بیشتر کمکت میکنه

مبارکه گلم میشه بگی چندوقت بعد اقدام باردار شدی؟ ماهی ک باردار شدی به نی نی و اینک حامله ای یا ن فکر میکردی؟ چه روزایی بعد پاکی اقدام داشتی. من ماه سوم اقدامم

خدایا شکرت
مبارکه گلم میشه بگی چندوقت بعد اقدام باردار شدی؟ ماهی ک باردار شدی به نی نی و اینک حامله ای یا ن فکر ...

ماه اول عزیزم

روزای ۱۳ و ۱۴ و ۱۵ و ۱۶ و ۱۷ پشت سرهم اقدام داشتم پنج روزه فهمیدم حامله هستم هنوز آزمایش ندادم فقط تست زدم

بهم میگفتن فک نکن و حساس نباش منم خیلی راجبش فکر نمیکردم گفتم هرچی خدا بخواد میشه شمام انشالله نتیجه بگیری زود زود

درضمن من ماه پیش دکتر رفتم گفت یذره عفونت ادرار داری و بهم دارو داد ک ازون موقع ترشحاتم کمتر شده و بویی نمیده

ما ب غیر از تو نداریم تمنای دگر❤