2777
2789
عنوان

چیکارکنم پوستم روشن و جوشام بره

185 بازدید | 16 پست

سلام من پوست تیره ای دارم صورتم جوش میزنه و اصلاح هم میکنم بدتر جوش میزنم عادت بدی دارم جوشامو فشار میدم جای جوشام لکه های قهوه ای مونده اعتماد بنفس ندارم . لطفاً راهکار بدین برای پوست روشن و بدون جوش

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

گوجه ب ش بزن بزن سرکه سیب وگلاب به یه مقدار اسپری کن هرشب بزن .حنا وماست کم چرب تو حمام هر هفته دوبار کل بدن بیست دقیقه بمونه 

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از یه محصولاتی که مشاورش هم رایگانه استفاده کردم خداییش عالی بود ضد لک و صابون هاش و کرم هاش خیلی خوب بود اکر خواستی شماره مشاورش رو میدم بهت ارسال به سراسر ایرانم دارن

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
گوجه ب ش بزن بزن سرکه سیب وگلاب به یه مقدار اسپری کن هرشب بزن .حنا وماست کم چرب تو حمام هر هفته دوبا ...

حنا رو چقدر بزارم رو پوستم؟رنگ نمیگیره

حنا رو چقدر بزارم رو پوستم؟رنگ نمیگیره

نه با ماست رنگ نمیگیره ولی میتونی حنای بی رنگ بخری 

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝

اولا بدترین کارت ترکوندن جوشه که جاش میمونه 

اما با فشیال یا همون پاکسازی پوست از بین می‌ره 

اونم بیاد بری پیش کسی که تخصص داره تو این زمینه 

اصلا هم از ماسک های خونگی استفاده نکن تأثیری ندارن 

حتی ممکنه بدتر هم بشه

بری پیش کسی که بلده خودش بهت بعضی از شوینده های پوست رو معرفی می‌کنه 

اینا رو از خودم نمیگم خودم اسکین کر هستم😁

اولا بدترین کارت ترکوندن جوشه که جاش میمونه  اما با فشیال یا همون پاکسازی پوست از بین می‌ره&nb ...

ممنونم

سرکه سیب نه سرکه عادی 

ماسک خونگی و چیز ها که می‌خوریم درشت مولکوله 

و جذب پوست نمیشه 

ماسک هایی که تو لوازم آرایشی بهداشتی به فروش میرسه ریز مولکوله و می‌تونه جذب پوست بشه 

و شما شاید اون ماسکی که میزنی برای دوستتون مناسب نباشه