سلام دو روز از پریودم گذشته بود رابطه داشتم قرص اورژانس خوردم، دو روز بعد دو باره پریود شدم ۵ روز خوب بودم دوباره پریود شدم اوضاع روحیم داغونه همش میخوام گریه کنم، از اونور شوهرم گیر داده تو یه چیزی از من تو دلت هست رفتارت عوض شده از یه طرف رژیم شروع کردم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای بابا اول برا شوهرت توصیح بده ک چرا حالت بده و از اون دلخور نیستی بعدشم اینقدر قرص اورژانسی نخور خیییلییییی بدههههه خیلی ..واقعا آدمو روانی میکنه با من ک این کارو کرد
لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
شوهرت چه اذیتت میکنه. خب چرا جلوگیری سفت و سخت نمیکنی.اگ میبینی شوهرت کنترل نمیتونه....تقصیر خودتون ...
والا بعد ۱۲ سال خیر سرم راضی شده اقدام کنیم بچه دارشیم بعد کارشون کرده قیافه گرفته که الان آمادگی نداشتیم منم ۴ صبح رفتم قرص اورژانس گرفتم خوردم، احساس میکنم اصلا درکم نمیکنه، انتظار داره همیشه خوشحال باشم، من هورمونی بهم ریخته اون هی میگه ادا میاد