2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دخترم خیلی قشنگ از یک سال و نیمه ب بعد حرفاشو میرسوند الانم جمله بندیش کامله من خیلی ازش حرف میکشیدم و میگو خیلی زیاد بهش میدادم شعر باهاش کار میکردم انگلیسی هم یادش میدادم ومیدم

دو سال و شش ماهشه دخترم و اره کامل حرف میزنه. 

کار خاصی نکردم. زیاد باهم حرف میزنیم. یا با مامانم زیاد حرف میزنه . موثره احتمالا

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

مامانایه برنامه هس دکترانلاین داره

هرساعت شبانه روزدکتراش انلاینن

برای مادرای بچه داروباردارهس

چت بامادران دیگه هم داره خیلی سریع میشه سوال راجب بچه یابارداری ازدکتریامادراپرسیدجواب گرفت

ویه برنامه منظم وعالی داره برای تپل شدن بچه توبارداری وبعدبدنیااومدنش

داستان شعر تغذیه البوم رشد نمودار رشد اسباب بازی متناسب سن بچه

من دارم عالیه گفتم به  شماهم بگم

https://gahvare.net/i/5f0ff8a5bd03b

سلام.دخترم درست ۲سال و ۹ماهه شه.بله کامل حرف میزنه.باهاش حرف میزدیم. حتی کلماتی که متوجه نمیشد میگفتم که به گوشش آشنا باشه.پای برنامه های کارتونی میشینه شعرهارو یاد می گیره. البته بچه با بچه فرق میکنه. یکی زود راه می افته یکی زود به حرف میاد...

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا