2777
2789

دوسدارم برای سال جدید خونه خودم باشم ولی دلم نمیخواد همینجوری یهو پاشم برم

مراسم هم که نمیشه گرفت

دوسدارم عکسو فیلممو هم تو پاییز بگیرم

مادرم میگه برو خونت ولی رسمی نه یعنی انگار مثلا خونه ی بابام باشم ولی به خونه ی خودم هم رفت و امد کنم تا یکم اوضاع بهترشه تا اواسط سال بعد مثلا

نمیدونم چ کنم

نظر بدید شما هم

ایده های مذهبی و کمک کردن به اینا هم دوسدارم اگه نظری دارید بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مهمونی در حد دوتا خانواده بگیرید خوب. اگه نمیخوای صبر کنی تا بعد کرونا...

والا عروسی تضمین خوشبختی نیست.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یه مهمونی کوچیک بگیر آرایشگاه و لباس هروسم بپوش ایردی مداره

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
تجربه ثابت کرده همینطوری بری کم کم یه هو جدی میشه و کلا خونه ی خودتی و مراسمم کلا کنسل میشه و نمیگیر ...

نه خداروشکر همسرم و خانوادش ادمای با فرهنگ و شعوری هستن

زیر حرفشون نمیزنن

نه خداروشکر همسرم و خانوادش ادمای با فرهنگ و شعوری هستن زیر حرفشون نمیزنن

خب خدارو شکر 

پس مشکلی نداری 

اما تجربه هم ثابت کرده خانواده ی شوهر بعد عقد از این رو به اون رو میشن 😂😂😂😂😂

یه مهمونی کوچیک بگیر آرایشگاه و لباس هروسم بپوش ایردی مداره

اخه همسر من و خانوادش تو این کرونا هیچ جا نرفتن 

الانم همسرم میگه مراسم بگیریم من نمیام 😂

اگه بخوایم مراسم بگیرم باید صبر کنیم یکم اوضاع بهترشه

خیلی خودشو خانوادش حساسن بخصوص مادرش

اخه همسر من و خانوادش تو این کرونا هیچ جا نرفتن  الانم همسرم میگه مراسم بگیریم من نمیام 😂 اگ ...

هی بگو تا راضی بشه 

یا کلا بیخیال شو درگیر زنوگی نکن خودتو تا به وقت یه سرگرمی براخودت پیدا کن 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
یه مهمونی در حد دوتا خانواده بگیرید خوب. اگه نمیخوای صبر کنی تا بعد کرونا...  والا عروسی تضمین ...

اره بابا اصلا حرفم عروسی یا مراسم نیست فقط دلم نمیخواد شبیه این زن دومیا که همینطوری میرن خونشون نباشه 

اره بابا اصلا حرفم عروسی یا مراسم نیست فقط دلم نمیخواد شبیه این زن دومیا که همینطوری میرن خونشون نبا ...

منم یه مراسم ساده گرفتم البته سال ۸۹... نامزدی تو تالار پدرم گرفت . ولی عروسی گفتم نمیخوام.. یه مهمونی گرفتیم و شبش رفتیم خونه خودمون. جمعا ۵۰  ۶۰  نفر بودیم. 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔