خواهرشوهرم اینجاست اومده خونه مامانش منم نامزدم بعد با خواهربزرگش ی مشکلاتی دارن حالا من چنتا از حرفا خواهربررگه به ابن یکی گفتم میترسم حرفامو بگه یدف بریزن بهم بعد بگن کی گفت کی نگفت من گفتم چیکار کنم بنظرتون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
هیییچوووووقت حرف خانواده شوهر و پخش نکن اونا ی خانوادن و دوتا خواهر اونی ک بده میشی تو هستی و تو عقدی از چشم میفتی با سیاست باش و اکثرا شنونده
به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.
اصلا هیچوقت کارت نباشه بهشون سکوت مطلق فقط سلام خدافظ همین اگر میخای در امان باشی تو چیکار دادی بابا الانم مطمین باش بیرونمیفته حرفات دیگه این باشه تجربت