یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان ۴ روزه که دارم می زنم لکه های قهوه ای که بخاطره جوش هام روی صورتم بود و بخاطرش کلی مسخره می شدم خیلیییی کمتر شده
پیجم : @music_best369 من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃 البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈 آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
گلاب و ماست و حنای بی رنگ و نیم ساعت روی پوستم می زارم توی تاپیکم هم نوشتم که مسخرم می کردن ولی واقعا خوب شدم نمی دونم برای شما هم جواب بده یا نه ولی امیدوارم پوست شما هم خوب بشه💛
پیجم : @music_best369 من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃 البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈 آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
عزیزم جهت تبلیغ نیست. این، اطلاعاتی در نظر بگیرین که دوست دارم دیگران هم ازش آگاه باشن.چطور جوش به وجود میاد؟ مثلا می تونم به این شکل جواب بدم که فرض کنید کسی پوستش با صابون یا هر شوینده ای که باهاش سازگاره می شوره ولی بعد شست و شو کرم مرطوب کننده ی مخصوص صورتشو نزنه جوش میزنه. غدد چربی وقتی صورتتون می شورین فعالیتش بیشتر میشه و چربی بیشتری تولید می کنه و بعد میشه جوش.
عزیزم جوش هامو دست کاری کرده بودم جای همشون افتضاح مونده بود قهوه ای شده بود حتی بعضیاشون سوراخ شده بود یه مدت سرکه سیب می زدم از شب تا صبح
الان که این ماسک و می زنم عالی شده پوستم سفید و شفاف شده حتی یه نفر که زده بود میگفت چروک هاشم از بین رفته