2777
2789
بگو جمش کنید مسابقه هرر کی بیشتر جم کنه .بیشتر بوسش  میکنم

خخخ من هرکاری میخوان میکنن بعدوقتی بخوام کتک بزنم سریع دوتایششون میادزودبوسم میکنن دیگه دلم نمیادبزنم مگردرمواقعی ک واقعا خراب کاری کرده باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو جمش کنید مسابقه هرر کی بیشتر جم کنه .بیشتر بوسش  میکنم

😂😂😂😂ای خواهر چه دل خجسته ای داری کاش میشد ایده ی خوبیه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خخخ من هرکاری میخوان میکنن بعدوقتی بخوام کتک بزنم سریع دوتایششون میادزودبوسم میکنن دیگه دلم نمیادبزن ...

باید براشون مسابقه بزاری .بیشتر جواب میده تا کتک.

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️
رژیم گیاه خواری گرفتی ک کم میکنی همراه با ورزش؟

نه عزیز

با تامیک بامدادجون میرم جلو...

البته چند وقتی هست بخارپزی میخورم و چربی و نون رو حذف کردم روی شکم و پهلوم خیلی تاثیر داشنه

سوگلی خدا منم💜
😂😂😂😂ای خواهر چه دل خجسته ای داری کاش میشد ایده ی خوبیه

انجام بده .منکه همیشه انجام میدم.تازه کارای خوبشونو هم ستاره میدم بعدش فرشته مهربون زیر بالش براشون مثلا یه شکلات میزاره. اون روز پسر کوچیکم گفت فرشته مهربون چرا برام چیزی نمیاره. 😂😂با بغض گفت😕منم بهش گفتم هر وقت ستاره هات زیاد شدن میاره. 😅

انجام بده .منکه همیشه انجام میدم.تازه کارای خوبشونو هم ستاره میدم بعدش فرشته مهربون زیر بالش براشون ...

من اینقدازاین کارابراشون کردم گفتم خدای مهربون براتون میفرسته دیگه میدونن دروغ میگم بعضی وقتاچیزی میخوان گریه میکنن میگن بگوبه خدای مهربون زودبفرسته

نه عزیز با تامیک بامدادجون میرم جلو... البته چند وقتی هست بخارپزی میخورم و چربی و نون رو حذف کردم ...

چه خوب . من تو شیردهی همش چاق میشم. بعد زایمانم گفتم برم باشگاه اگه کرونا جون نبود

[QUOTE=172083582]باید براشون مسابقه بزاری .بیشتر جواب میده تا کتک.[/QUOTE.‌ حوصله ندارم میگم تابه ا ...

خب ایجور مسولیت یاد میگیرن