2777
2789
مرتب پیش هم هستیم و میپزیم. مشکلی نیست.

پس دیگه چرااسترس داریدوقتی مرتب پیش هم هستیدبعضی وقتاآدم استرس میگیره اونم واسه کسایی ک خونش نیومدن یاکم میان شمادیگه عادی شدیدبراهم زیادسخت نگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها مادرشوهرای شمام خونتون یروز کار نتونین کنین میاد میگه مثلا جارو بکش یا مبلات لک برداشته و ... ...

نه مادرشوهرمن خیلی وسواسه وبین من وجاریم همیشه برای کارخونه وسلیقه منوقبول داره وبیشترمن قبل اوناایرادمیگیرم ازشون تادیگه اونانگیرن دست پیش میگیرم پس نیفتم

نه مادرشوهرمن خیلی وسواسه وبین من وجاریم همیشه برای کارخونه وسلیقه منوقبول داره وبیشترمن قبل اوناایر ...

اهان پس منم ایراد بگیرم خخخ مادرشوهر منم چندان تمیز نیست ولی گاهی بمن میگه درحالی ک من فقط چون بچه کوچیک دارم گاهی نمیتونم کار کنم یا زود کثیف میشه همه جا پس بنظرت بگم

برا ما گذشت آنچه نباید میگذشت باقی عمر هرچه بادا باد...

چجوری انقد همش خونه هاتون مرتبه 😑 

من یه پسر دو ساله دارم 

داااائم یه جایی بالاخره نامرتبه 

الانم که خونه تقریبا ترکیده 

در حالی که اصلا هم ول نمیکنم 

هر روز به قدر توانم مرتب میکنم 

اولا که پسرم دائم گوشه لباسمو میگیره میکشه میگه باهام بازی کن

نمیذاره کار کنم 

دوما هم چون شاغلم خیلی هی خسته ام 

اهان پس منم ایراد بگیرم خخخ مادرشوهر منم چندان تمیز نیست ولی گاهی بمن میگه درحالی ک من فقط چون بچه ک ...

آره بایدایرادبگیری تاایرادازت نگیرن.خخخ این که ایده منه وتاالان موفق بودم 

آره بایدایرادبگیری تاایرادازت نگیرن.خخخ این که ایده منه وتاالان موفق بودم 

امتحان میکنم ممنون😃مثلا چطوری ایراد میگیری

برا ما گذشت آنچه نباید میگذشت باقی عمر هرچه بادا باد...
امتحان میکنم ممنون😃مثلا چطوری ایراد میگیری

مثلامیرم خونشون اگرم آشپزخونش تمیزباشه میگردم ی ایراد کوچیک پیدامیکنم تمیزش میکنم میگم اینقدبدم میاداینجااینطوری باشه مادرشوهرمم خوشش میادبراش تمیزمیکنم دیگه جرعت نمیکنن ازمن ایرادبگیرن میگن خودش وسواسه.خخخ